Firefly Vc Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Witam o to kolejny model w zimowym kamuflażu.Co do T34/76 “ChTZ” z tamiki to napiszę krótko model składa się jak z klocków LEGO choć jest już troszkę starawy.Polecam każdemu ten model jest prosty,szybki i bezproblemowy.Pozdrawiam i życzę miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Według mnie to kalki za bardzo się odznaczają, wyglądają jak nowo namalowane przed 5 minutami. Błoto położone za równo i jest zbyt jednolite w ogóle nie widać jego fraktury. No i małe uwydatnienie detali. Fajnie wygląda biały kamuflaż, myślę że możesz go jeszcze poprawić : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Fajny fajny... ale fakt te kalki, jak pisał kolega powyżej... Widać łączenie gąsek, może daj je pod spód, pod koło, to może zakryje trochę to łączenie. I co mnie się jeszcze nie podoba, to spodnia część tej maszyny, może to wina zdjęć ale wygląda jak suche błoto i trochę nie pasuje do zimowego kamo, może koła też zamaskuj. Lub zmień tek kolor, na "mokry" Jeśli jest już zima, to wydaje mi się że koła powinny być "mokre" od śniegu, a te wyglądają jak po przejażdżce na pustyni. Może i się mylę, może to wina fotek. To tylko moje skromne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 24 Czerwca 2012 Share Napisano 24 Czerwca 2012 Te kalki ale bardziej rzuca mi się ten kamuflaż wygląda jakby malował go wielkolud większy 35 razy od czołgi i pstrykał na niego białą farbę a pędzla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Dość specyficznie wykonany, ale muszę powiedzieć że pozytywnie go odbieram Mi się ta jego "inność" podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi