Gonzo Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Witam wszystkich. To mój "pierwszy raz" na tym forum Na mój debiut wybrałem M2A2 firmy Academy. Model "prosto z pudła", z dodatków to jedynie zaopatrzenie od Real Model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2012 Dzięki. Dopiero teraz zauważyłem, że gąski z tyłu nie są przykurzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Nooo, całkiem udany ten debiut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Hej.Jak na debiut moim zdaniem jest ok. Model fajnie ztyrany,co prawda mocno odrapany ale jesli byla taka wizja tworcy to ok. Sam przykurzylbym dolna czesc i tyl coby troche je zgasic.Ale to moje zdanie. Czekamy na kolejne udane prace. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DARTH Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Podoba się pewnie koledzy uznają obicia za ciut przy duże ale mi sie takie podobają ( nie wiem zboczenie jakies ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 26 Czerwca 2012 No właśnie ja lubię takie "zmęczone życiem" modele. Pewnie za jakiś czas z tego "wyrosnę" Rdza, obtarcia itp, to jest to co ja lubię w modelach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 26 Czerwca 2012 Share Napisano 26 Czerwca 2012 nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi