TomAUG Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Witam wszystkich. Chciałbym zaprezentować wam mój nowy samochód. Pierwotnie była to Supra z wyścigów serii JGTC ale postanowiłem przerobić ją w typowo streetowym klimacie. Lista modyfikacji: - Wygładzona maska + garb na turbo + wlot powietrza z wersji europejskiej - Duży intercooler - Przekładka kierownicy na lewą stronę + fotel dla pasażera - Spoiler na klapie własnego pomysłu - Nowy tłumik końcowy - Lakier z palety Saab 293 Parchment Silver I to by było na tyle. Oglądajcie i komentujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michukosa Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Piękna... Jednakże jest jeden drobny element , który powinieneś poprawić. Na 3 zdjęciu można zauważyć, że tablice rejestracyjne są niedokładnie wycięte. ;) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Jest świetny, ale tablice rejestracyjne do wymiany. Sciągnij odpowiednią czcionkę - arklatrs, jakoś tak, bo ta co jest nie pasuje. Reszta naprawde super, lakier cudo, cała reszta też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Powiedzieć że jest bardzo ładny to za mało. Lakier idealny, uszczelki na szybach idealne, wszystko do siebie pasuje. Jak dla mnie perfekcja. Gratuluję modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 3 Lipca 2012 Share Napisano 3 Lipca 2012 Bardzo fajny modelik. Dobre linie podziału, konkretne i staranne przeróbki - gicior. Osobiście wolę klasyczne supry, ale to już mój problem. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Lipca 2012 Share Napisano 4 Lipca 2012 Świetne wyszły linie podziału... I kto mowil, że na nowych lśniących modelach nie można tego zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 5 Lipca 2012 Share Napisano 5 Lipca 2012 Bardzo dobrze wygląda w tym lakierze. Felga też dobrze dobrana. moim zdaniem jednak wyglądałby lepiej bez blachy z przodu i z troche mniejszym otworem z zderzaku. Ale to tylko takie moje "widzi mis się" (czy jakoś tak ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi