TomAUG Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Witam wszystkich. Chciałbym zaprezentować wam mój nowy samochód. Pierwotnie była to Supra z wyścigów serii JGTC ale postanowiłem przerobić ją w typowo streetowym klimacie. Lista modyfikacji: - Wygładzona maska + garb na turbo + wlot powietrza z wersji europejskiej - Duży intercooler - Przekładka kierownicy na lewą stronę + fotel dla pasażera - Spoiler na klapie własnego pomysłu - Nowy tłumik końcowy - Lakier z palety Saab 293 Parchment Silver I to by było na tyle. Oglądajcie i komentujcie Cytuj
michukosa Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Piękna... Jednakże jest jeden drobny element , który powinieneś poprawić. Na 3 zdjęciu można zauważyć, że tablice rejestracyjne są niedokładnie wycięte. ;) Pozdrawiam. Cytuj
maciol Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Jest świetny, ale tablice rejestracyjne do wymiany. Sciągnij odpowiednią czcionkę - arklatrs, jakoś tak, bo ta co jest nie pasuje. Reszta naprawde super, lakier cudo, cała reszta też! Cytuj
Grubyjg Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Powiedzieć że jest bardzo ładny to za mało. Lakier idealny, uszczelki na szybach idealne, wszystko do siebie pasuje. Jak dla mnie perfekcja. Gratuluję modelu. Cytuj
MartiniOCP Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Bardzo fajny modelik. Dobre linie podziału, konkretne i staranne przeróbki - gicior. Osobiście wolę klasyczne supry, ale to już mój problem. pzdr. Cytuj
mandrivecs Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Świetne wyszły linie podziału... I kto mowil, że na nowych lśniących modelach nie można tego zrobić... Cytuj
RapToWny Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Bardzo dobrze wygląda w tym lakierze. Felga też dobrze dobrana. moim zdaniem jednak wyglądałby lepiej bez blachy z przodu i z troche mniejszym otworem z zderzaku. Ale to tylko takie moje "widzi mis się" (czy jakoś tak ;) ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi