Mikolaj75 Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Całkiem ładny Mi. Przyłączam się do ogólnego pozytywnego nastawienia. Mnie (poprawniej byłoby "mi", ale w tym wątku Mi jest tylko jeden ) inna rzecz trochę doskwiera - różne rozmiary szachownic i różne proporcje pól głównych i obwódek na kadłubie i ogonie. Jeśli jednak pasuje to do oryginału to ok Robert - jak będziesz coś następnego wyp... do kosza, to ogłoś wcześniej, może ktoś skorzysta. Ja np. czasem zbieram takie złomy, często się przydają w niespodziewanych momentach . A z takich zestawów robi się niekiedy bardzo fajne modele, o czym sami wszyscy wiemy najlepiej - dowód: duże zainteresowanie tą galerią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Robert - jak będziesz coś następnego wyp... do kosza, to ogłoś wcześniej, może ktoś skorzysta. Ja np. czasem zbieram takie złomy, często się przydają w niespodziewanych momentach . Mikołaj ale własnie to był ten "moment" jak go wypierdo...m na pocieszenie powiem ,że to był chyba jedyny "polistyren" jaki wywaliłem w swojej kilkudziesięcioletniej "karierze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi