Maletak Napisano 7 Lipca 2012 Share Napisano 7 Lipca 2012 Hej. Bardzo dawno mnie tu nie było. Tzn. byłem ale nic nie pokazywałem. Przez jakiś czas rozstałem się z modelami ale co chwilę mam ochotę coś rozgrzebać. Pancerniakiem nie jestem ale ostatnio gram sobie w World of Tanks i stwierdziłem, że fajnie byłoby sobie coś skleić. Wybór padł na tego niemca. Relacja ma być motywująca do skończenia modelu. No to mały in-box. Na razie dłubię sobie przy kółkach, kadłubie i gąsienicach. Tak to wygląda: Po złożeniu: Dobrze jest najpierw nakleić na koło napędowe pojedyncze ogniwka, a dopiero później dopasować kółko do przyklejanych kawałków gąsienicy, można lepiej manewrować . To by było na razie na tyle. Wracam do dłubania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 9 Lipca 2012 Autor Share Napisano 9 Lipca 2012 Witam, dłubię sobie i dłubię. Model niby malutki, a jednak pracy trzeba włożyć sporo. Już zapomniałem jak to jest . Brak wprawy daje się we znaki ale brnę dalej. Na razie cały czas składanie wszystkiego do "kupy": No i kupa w całości: Pozostały jeszcze drobiazgi Chyba dołożę uchwyty z drutu miedzianego bo te na wieży słabo wyglądają... CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Te na wieży w ogóle nie wyglądają. Koniecznie je wymień. Dodatkowo na Twoim miejscu pokusiłbym się o wykonanie osłon na wywietrzniki ( krateczki), które można wykonać z kawałków pozostałości torebek trójkątnych po... herbacie Lipton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maletak Napisano 9 Lipca 2012 Autor Share Napisano 9 Lipca 2012 Te na wieży w ogóle nie wyglądają. Koniecznie je wymień. Dodatkowo na Twoim miejscu pokusiłbym się o wykonanie osłon na wywietrzniki ( krateczki), które można wykonać z kawałków pozostałości torebek trójkątnych po... herbacie Lipton. A to Ci porada . Spróbujemy z Liptonem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Jak na razie bardzo mi się podoba, bardzo fajnie wygląda. Zresztą wszystkie III są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Wow, równiutko koła polepione, świetnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Lipca 2012 Share Napisano 9 Lipca 2012 Nieźle ten mikroszkop się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi