sushi79 Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Calikiem nie dawno bo jak wczoraj skończyłem kolejny model a tu czas zacząć nowy, tym razem nie będzie to z rodziny WRC ale także relly mowa o Shelby Cobra 427. To mój pierwszy model od revell i po otwarcu pudelka szok...każdy element ma takie nalewki ze masakra wiec zabawy z nim będzie nie co dłużej...no i ten chrom, wszystko elementy wykąpane w krecie... ubytki które trzeba zaszpachlować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 A jakie plany jeżeli chodzi o lakier itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 12 Lipca 2012 Autor Share Napisano 12 Lipca 2012 kolor będzie Metallic Blue części chromowane będę od nowa chromowane (nie wszystkie) ponieważ są okropne i maja duże "ranty" na złączeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 13 Lipca 2012 Autor Share Napisano 13 Lipca 2012 kilka aktualizacji...powiem szczerze ze jest masakra z dopasowanie elementów ... zrobiłem sprężyny bo te z pudełka to jakaś masakra... i nie wiem czy będzie widząc zrobiłem także filtr powietrza ogólnie baaadzo ciężko się go składa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 16 Lipca 2012 Autor Share Napisano 16 Lipca 2012 witam ponownie w miarę wolnego czasu (trzeba się zając czasem drugim hobby tatuażami:)..)podłubałem nad silnikiem a to nie koniec ponieważ chce pousuwać wszystkie elementy plastikowe tzn jakieś rurki złączki i porobić je samemu ...efekt silnika jest taki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 17 Lipca 2012 Autor Share Napisano 17 Lipca 2012 trochę aktualizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Zegary fajne, kolorek ładnie błyszczy. Niby tyle nadlewek, ale o efekt końcowy jakoś się nie martwię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 Fajnie silnik okablowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 17 Lipca 2012 Autor Share Napisano 17 Lipca 2012 zrobiłem teleskop do podnoszenia maski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeeechu Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 czekam na efekt końcowy bo zapowiada sie bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 ładnie to wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Lipca 2012 Share Napisano 17 Lipca 2012 zrobiłem teleskop do podnoszenia maski... Podoba mi się kolorek ino maska silnika od spodu ma takie paskudne kółeczka po wypychaczach będziesz coś z tym robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 18 Lipca 2012 Autor Share Napisano 18 Lipca 2012 maska silnia od spodu naprawiona(tak jak umiałem).... model uważam za skończony...nie było łatwo i nie polecam go nikomu no chyba ze ktoś chce sobie popsuć nerwy nie pasującymi do siebie elementami... zapraszam do galerii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 18 Lipca 2012 Share Napisano 18 Lipca 2012 Ale z tymi sprężynami na drążku kierowniczym to chyba trochę zaszalałeś zdaje się że tam jest tylko guma maskująca w postaci harmonijki http://shmotorsny.files.wordpress.com/2008/04/cobra_front_suspension2.jpg po za tym niebrzydki model. Ładnie lakier Ci wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi