ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 to moj opelek, w dolnym prawym rogu jest link poniewaz dalem tam zdjecia a mialem formata i musialem z tamtad sciagnac prosze o wszelkie kometarze pozytywne jak i negatywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 Jak dlamnie plandeka jest bardzo realistyczna Zrobiłeś ją z materiału, czy to jest tak uformowany plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) przytapiany plastik...pod wplywem goracego zaczal sie wykrecac.....to pierwszy model 1/35 dzieki tornado Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 fajnyyy prosto z pudła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2006 tak prosto z pudeleczka jakies 4 dni i byl gotowy mialem zapal jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 Jak to przytapiany? Jak można go tak ładnie przypiec, żeby imitował materiał razem z liniami naprężeń? Kurde jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Venom Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2006 naprezenia nad linami byly fabrycznie a przypiekalem nozykiem a mianowicie: rozgrzanym do czerwonosci nozem scieral;em kolejne warstwy plastiku jak byla juz chuda to sam sie wykrecal z drugiej strony jest calkiem zerwana ale wstydze sie dac fotke bo jest zonk totalny id srodka nie poamlowana plandeka dzieki all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 naprezenia nad linami byly fabrycznie a przypiekalem nozykiem a mianowicie:rozgrzanym do czerwonosci nozem scieral;em kolejne warstwy plastiku jak byla juz chuda to sam sie wykrecal z drugiej strony jest calkiem zerwana ale wstydze sie dac fotke bo jest zonk totalny id srodka nie poamlowana plandeka dzieki all Kuuurde, jak byś od czasu do czasu walnął jakiś przecinek, czy inną kropkę, to może zrozumiałbym dokładniej co robiłeś z plandeką. Gorącym nożem pocieniłeś plandekę, ale co się stało dalej, to nie do końca rozumiem. Coś stało się nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2006 sorki gulus juz poprawiam rozgrzanym do czerwonosci nozem scieralem kolejne warstwy plastiku, jak plandeka byla juz chuda to sama sie wykrecala. Z drugiej strony jest calkiem zerwana ale wstydze sie dac fotke bo jest zonk totalny nie poamlowana w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 Mój podziw jest jeszcze większy. Ja nie miałbym śmiałości podejść z rozgrzanym nożem do planedki, bałbym się, że zrobię z plandeki model plastra sera szwajcarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2006 Ja nie miałbym śmiałości podejść z rozgrzanym nożem do planedki, bałbym się, że zrobię z plandeki model plastra sera szwajcarskiego. Ja jestem odwazny tzreba probowac jak by nie wyszla to mialem w planie zrobic ze sreberka, moze byla by troche gorsza.... nooo ale udalo sie z tym nozem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 10 Kwietnia 2006 Share Napisano 10 Kwietnia 2006 ...to pierwszy model 1/35 Nie wierze Dawaj no tu szybko kolejne PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2006 Nie wierze naprawde.......przed tym oplem byly 1/72 - t34/76 -pantera -slonik -tygrysek II -tygrysek I -bergetiger -jakis FAMO -panzer IV -shermann -M1A1 Abrams troche ich bylo ale nie widzialem w tym przyszlosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 .......przed tym oplem byly 1/72(...) troche ich bylo ale nie widzialem w tym przyszlosci zbłądziłeś, ale może przed świętami się nawrócisz. Hmm, może rekolekcje modelarskie są potrzebne :P Pokaż też te maluchy, interesuje mnie Pantera, bergetiger, Famo i Abrams. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 Model cudny i przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2006 ok sprobuje zalatwic aparat i zrobie fotki dzieki all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurasek Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 No super ten modelik Opla. Jestem pod ogromnym wrazeniem! super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2006 dzieki..dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi