Skocz do zawartości

Revell Fast Attack Craft Schenellboot S-100 & Flak 38

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ok dzięki już idę po krecika i tak na marginesie właśnie lukam Twoją relację z budowy giganta i mam małe pytanka mianowicie

ile to wszystko kosztowało?

i czy muzyka w tle wywalania torped na sucho nie jest z filmu "Okręt"

poznaję bo ostatnio oglądałem go po raz enty

Napisano
Ok dzięki już idę po krecika i tak na marginesie właśnie lukam Twoją relację z budowy giganta i mam małe pytanka mianowicie

ile to wszystko kosztowało?

i czy muzyka w tle wywalania torped na sucho nie jest z filmu "Okręt"

poznaję bo ostatnio oglądałem go po raz enty

Napisano

Wiedziałem a tak na marginesie jest to najlepszy film o u-botach jaki kiedykolwiek powstał, no i jeszcze nasza rodzima produkcja z dawnych lat w czarno-białym wydaniu o dziejach ORP ORZEŁ a reszta to kiszka jak dla mnie

Napisano

Balrog widzę że jeździsz na wystawy do Inowrocławia czy jest to tylko ich nagroda na innej wystawie gdzie są w delegacji ? Jak jesteś w Inie to 13 km od mojego rodzinnego domu:) A chyba już się domyśliłeś że z tej strony sierotka pisze ?

Napisano

DSC03882.JPG?gl=PL

DSC03879.JPG?gl=PL

DSC03880.JPG?gl=PL

Pontony idą pod nóż usunę imitację linki, zostaną tylko uchwyty i wkleję tam prawdziwe olinowanie.Albo plecionka z cieniutkiego druciku, albo linkę jaką mam w kpl z modelem

Napisano

Spokojnie wszystko do opanowania tylko zastanawia mnie jedno czy imitacja tych lin nie wydaje się troszkę za luźna ?

Napisano

0,5 mm drut wygięty na ile moje grube paluchy mi pozwoliły, w rzeczywistości wyglądają sympatyczniej, do fotografowania użyłem trybu makro może przez to się to tak uwidoczniło :(

• Super Moderator
Napisano
0,5 mm drut wygięty na ile moje grube paluchy mi pozwoliły, w rzeczywistości wyglądają sympatyczniej, do fotografowania użyłem trybu makro może przez to się to tak uwidoczniło :(
to tak jak byś te "oczka" wykonał z rury o śr. 36 mm Dużo za dużo... Powinieneś popracować nad innym sposobem... Z całą pewnością można znaleźć inne materiały do ich wykonania. Moim zdaniem - do wymiany

No ale to zależy od ciebie