BALROG Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 artyleria powinna być szara mimo że camo na burcie namalujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fran Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Ok dzięki już idę po krecika i tak na marginesie właśnie lukam Twoją relację z budowy giganta i mam małe pytanka mianowicie ile to wszystko kosztowało? i czy muzyka w tle wywalania torped na sucho nie jest z filmu "Okręt" poznaję bo ostatnio oglądałem go po raz enty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Ok dzięki już idę po krecika i tak na marginesie właśnie lukam Twoją relację z budowy giganta i mam małe pytanka mianowicie ile to wszystko kosztowało? i czy muzyka w tle wywalania torped na sucho nie jest z filmu "Okręt" poznaję bo ostatnio oglądałem go po raz enty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fran Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Wiedziałem a tak na marginesie jest to najlepszy film o u-botach jaki kiedykolwiek powstał, no i jeszcze nasza rodzima produkcja z dawnych lat w czarno-białym wydaniu o dziejach ORP ORZEŁ a reszta to kiszka jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fran Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Balrog widzę że jeździsz na wystawy do Inowrocławia czy jest to tylko ich nagroda na innej wystawie gdzie są w delegacji ? Jak jesteś w Inie to 13 km od mojego rodzinnego domu:) A chyba już się domyśliłeś że z tej strony sierotka pisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Byłem w Inowrocławiu w tym roku Ale te wyróżnienie dostałem w Toruniu na MP LOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fran Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Pontony idą pod nóż usunę imitację linki, zostaną tylko uchwyty i wkleję tam prawdziwe olinowanie.Albo plecionka z cieniutkiego druciku, albo linkę jaką mam w kpl z modelem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 Zaszpachluj te otwory S-100 nie posiadał iluminatorów na pokrywach silników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fran Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 dookoła armaty na dziobie jest taki garb, wyszlifuj go na płasko bo takiego czegoś to w oryginale nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fran Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 heheh tak o Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fran Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Może jak masz dokumentację to mi ją prześlesz mailem, raczej jeszcze go masz co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 czemu gadulca nie odbierasz PS. jak się fretki mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fran Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Gadulec usunięty frety oj dzieje się Lilu dominacje chcę wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fran Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Teraz poczekamy aż przeschnie i jeszcze uformujemy co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 2 druciki Ci się odkleiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fran Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Spokojnie wszystko do opanowania tylko zastanawia mnie jedno czy imitacja tych lin nie wydaje się troszkę za luźna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fran Napisano 22 Lipca 2012 Autor Share Napisano 22 Lipca 2012 Ponton do przeróbki kicha straszna wyszła a Wy nic nie mówicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abir24 Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 No troszkę bym powycinał zwłaszcza uchwyty wioseł i chyba to olinowanie zrobiłbym z czegoś delikatniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fran Napisano 23 Lipca 2012 Autor Share Napisano 23 Lipca 2012 Ten efekt jest znacznie lepszy od poprzedniego,mam nadzieję że się nie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 23 Lipca 2012 Super Moderator Share Napisano 23 Lipca 2012 Z czego zrobione "oczka" pod linkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sotter Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 Z czego zrobione "oczka" pod linkę ? A nie są one za grube i za wielkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 23 Lipca 2012 Super Moderator Share Napisano 23 Lipca 2012 Z czego zrobione "oczka" pod linkę ? A nie są one za grube i za wielkie? Moje pytanie w tym właśnie kontekście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fran Napisano 23 Lipca 2012 Autor Share Napisano 23 Lipca 2012 0,5 mm drut wygięty na ile moje grube paluchy mi pozwoliły, w rzeczywistości wyglądają sympatyczniej, do fotografowania użyłem trybu makro może przez to się to tak uwidoczniło :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 23 Lipca 2012 Super Moderator Share Napisano 23 Lipca 2012 0,5 mm drut wygięty na ile moje grube paluchy mi pozwoliły, w rzeczywistości wyglądają sympatyczniej, do fotografowania użyłem trybu makro może przez to się to tak uwidoczniło :(to tak jak byś te "oczka" wykonał z rury o śr. 36 mm Dużo za dużo... Powinieneś popracować nad innym sposobem... Z całą pewnością można znaleźć inne materiały do ich wykonania. Moim zdaniem - do wymiany No ale to zależy od ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi