cortez 77 Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 witam, mam pytanie do kolegów którzy w modelach wykonywali imitację szkła, tj. np maska nurka, ekran monitora itd. czy możecie polecić dobry - sprawdzony przez was specyfik do wykonania szklanej powierzchni i jak robicie, czy dajecie pod preparat farbę ? za odpowiedz z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Kupujesz klej dwuskładnikowy UHU plus mieszasz nakładasz i czekasz godzinkę aż wyschnie , ja z tego kleju wykonałem min. obiektyw kamery,i światła do Abramsa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lipca 2012 Share Napisano 28 Lipca 2012 Polecam również taki klej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi