Czesio Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam Przymierzam się do kupna wymienionego wyżej aerografu. Czy ktoś z forumowiczów miał już z nim styczność ? Warto inwestować ? Timi ma evolution i bardzo sobie chwali, czytałem też same dobre opinie o tej firmie wiec aerograf powinien być ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 3 Sierpnia 2012 Share Napisano 3 Sierpnia 2012 Mam evolution i jestem bardzo zadowolony, przeszedłem z piwaty adlera i uważam że nie ma porównania, co prawda nowa piwata malowała równie dobrze ale często ma awarie uszczelek, których znaczna ilość jest lepiej rozwiązana w H&S co nie tylko ułatwia mycie ale również wydłuża czas eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Miałem piwatę ( EW-770) i " przerzuciłem się " na Ultrę. Areograf jest po prostu bajeczny jeżeli chodzi o jego czyszczenie. Wykonany jest z lepszych materiałów, ma zdejmowany zbiorniczek na farbę i przede wszystkim teflonowe uszczelki a także samocentrującą się dyszę, co wyklucza np. możliwość ukręcenia gwintu, co jest częstą przypadłością w piwatach. Ja osobiście go POLECAM! Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Też mam Ultrę, nie ma się co zastanawiać, trzeba brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Popieram przedmówców, H&S robi bardzo dobre aerografy, jest dostęp do części, akcesoriów... I w ogóle super (mam Evolution Silverline 2in1, jakość, komfort pracy i łatwość czyszczenia deklasują piwaty) Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Jak masz siano to kupuj. Ta sama dysza i iglica co w Infinity i Evolution, plus teflonowe uszczelki. Materiały 16 razy trwalsze niż ten chiński syf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2012 Dzięki za odpowiedzi, mam właśnie piwatę i już mnie szlag trafia. Tak więc kupuję ultrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 4 Sierpnia 2012 Share Napisano 4 Sierpnia 2012 To co Ty masz to jest wielkie g.. kupa nie areograf :p O ultrze i H&S popisane tutaj troche http://..com/forum/viewtopic.php?f=6&t=51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2012 To co Ty masz to jest wielkie g.. kupa nie areograf :p Lepiej bym tego nie ujął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugelblitz Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Przesadzacie panowie z tą kupą g... . pIwatą da się malować a jak się o takową dba i jeszcze tarfi na dobry egzemplarz to naprawdę efekty są niezłe a i posłużyć może długo. Materiał porównanwczy mam : 2 pIwaty (jedna umarła), Evolution i Tamiya HG. 2 ostatnie są oczywiście lepiej wykonane a HG jakoś bardziej mi pasuje ze względu na pracę spustu. Bezsprzeczną zaletą H&S są samocentrujące się i łatwowymienne dysze oraz wymienne zbiorniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2012 Fakt sama piwata nie jest zła ale stan techniczny mojej to tragedia... Ultra przyszła, aerograf piękny, szczerze polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi