ksiadz Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Witam. Konstrukcja bardzo dobrze znana, model zrobiony podczas pracy nad innym bombowcem który napsuł mi sporo krwi. Więc ten robiłem tak dla odluźnienia, a że wyszedł nie tak strasznie to postanowiłem go Wam pokazać. Zapraszam do galerii : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Model jak na tą skalę fajny, ale skąd Ty wziąłeś to malowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Malowanie pewnie z instrukcji Całkiem poprawne merytorycznie - wszak w schyłkowym okresie służby część tych latających żelazek przemalowali na szaro. A model - fajny, podoba mi się. Może nieco bardziej bym się tutaj pobawił cieniowaniem, ale to rzecz gustu. Mam takowego jeszcze 'niezlepionego' w secie 'dubeltowym'. Jeden pewnie będzie taki jak Twój, drugi czarny. I tutaj pytanie, niejako przy okazji - piszesz, że model 'psuł krew'. Znaczy się, aż tak strasznie się go klei? Coś tam czytałem na 'zagramanicznych' forach, ale... . Wiesz jak to jest. O revellowskim B-2 też pisali, że to wręcz potwór jest, a całkiem przyjemnie się go robiło (trochę szpachli, ale nic poza tym - czyli standard). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czesio Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Malowanie pewnie z instrukcji Całkiem poprawne merytorycznie - wszak w schyłkowym okresie służby część tych latających żelazek przemalowali na szaro. A to przepraszam Oglądałem kiedyś program na discovery i kolo mówił że wszystkie były czarne bo to jakaś specjalna farba pochłaniająca fale itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2012 I tutaj pytanie, niejako przy okazji - piszesz, że model 'psuł krew'. Znaczy się, aż tak strasznie się go klei? F-117 w porządku troszkę owiewka źle spasowana Pisałem o innym modelu robionym równolegle troszkę źle mnie zrozumiałeś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 A no tak, zdarza się ;). A co Ci tyle krwi napsuło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2012 A no tak, zdarza się ;). A co Ci tyle krwi napsuło? W sumie to nie wina modelu namęczyłem się z podwoziem (straszna drobnica) no i model chciał polatać i spadł zabawa zaczęła się od początku dlatego musiałem odpocząć i wziąłem się dla relaksu za ten model Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi