Woit Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 (...) Co do modeli, mozna luknąć na kawie u mnie w domu, z Grójca do okolic Ożarowa nie jest daleko Zapraszam także do Lublina bo tam sie wybieram na 99%, pewnie tez na konkursie w Warszawie bo doszły mnie słuchy że ma być i na 70% Kołczygłowach. Reszty imprez na razie nie planuje z powodu spraw rodzinnych Dziękuję za zaproszenie, postaram się skorzystać jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaackDanieLs Napisano 20 Sierpnia 2013 Share Napisano 20 Sierpnia 2013 model sie prezentuje ciekawie a mam pytanie co do kabiny zrobiles zamknieta czy otwartą bo nie widac tu w warsztacie :P ocenka moja 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 7 Września 2013 Autor Share Napisano 7 Września 2013 Otwartą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi