kowal76 Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Witam Chciałbym pokazać mój najnowszy modelik. Jest to MiG 21 Bis z zestawu Eduard w skali 1/144. Model malowany pędzelkiem farbkami Agama i Pactra. Zdaję sobie sprawę z niedoskonałości jakie popełniłem przy budowie modelu i postaram się poprawić na przyszłość. Model przedstawia maszynę z 1. DLMW Gdynia Babie Doły. Mam zamiar skleić jeszcze parę "szybkich" ale w skali 1/72 i może z jednego w 1/48 . created by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Świetny! Jak 1/72 wyglada Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 11 Sierpnia 2012 Share Napisano 11 Sierpnia 2012 Rzeczywiście świetny, nie przypuszczałem, że 1/144 jest w stanie dać złudzenie skali 1/72...dopóki nie zobaczyłem zdjęcia modeliku na dłoni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 144ka znacznie lepsza niż 72ka z Plastyka. Hehe to chyba jest postęp.... a właściwie zacofanie naszych producentów "popularnych" modeli. Jak spasowanie, problemy? A cena? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Świetnie wyszedł i godełka jak się patrzy Trochę niepotrzebnie pomalowałeś końcówki rakiet na czerwono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 12 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Dzięki Grześ napisał : Trochę niepotrzebnie pomalowałeś końcówki rakiet na czerwono Hmm... , znów zasugerowałem się instrukcją zamiast zdjęciami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 eee tam... myślę, że to bez problemu da się zamalować na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 13 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2012 eee tam... myślę, że to bez problemu da się zamalować na biało Pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 15 Sierpnia 2012 Share Napisano 15 Sierpnia 2012 Bardzo ładne sreberko jak na pędzel pomimo, że model mikroskopijny jest super. Rakiety fakt nie powinny być ich końcówki na czerwo, ale tu bardziej bym się przyczepił do zbyt grubej warstwy farby bo taki bąbel się zrobił Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi