radzaw Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 Idąc za ciosem prezentuję kolejny zestaw. Tym razem śmigłowiec - mój pierwszy latający stwór, i do tego skalą pasujący do reszty kolekcji ;) Oto co jest tematem tego wątku : Otwieramy pudło i tu pierwsze zaskoczenie - w przeciwieństwie do innych zestawów Dragona w tym pudło wydaje się jakieś takie puste ;) Według producenta model składa się ze 160 części. Co ciekawe - wszystkie części z wyprasek są używane w modelu, nic nie powinno zostać. Załoga : Szyby, w tym przezroczyste drzwi : Kalkomania i blaszki standardowe : Kolorowe blaszki : Instrukcja składa się z 11 kroków, opisane 6 rodzajów malowania i oznaczeń oraz malowanie załogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 28 Lipca 2007 Share Napisano 28 Lipca 2007 Instrukcja składa się z 11 kroków, opisane 6 rodzajów malowania i oznaczeń oraz malowanie załogi. a ją można zobaczyć tutaj (dla ciekawskich ) : http://www.modelforum.cz/web/view.php?cisloclanku=2007050012 btw. Też ostatnio zakupiłem ten zestaw i muszę przyznać że będzie z tego bardzo fajny modelik i cena o dziwo jest do przyjęcia - ok. 110 zł. Pozdrawiam P.S. radzaw - troszkę mnie uprzedziłeś z IN-BOX'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 Kurcze, kupiłem sobie dzisiaj ten modelik (za swoją pierwszą w życiu wypłatę :P ), zrobiłem foty, już pisze posta In-box'owego, napisałem się tych linków, ale z ciekawości zobaczyłem czy ktoś już tego nie wrzucał No i klops. To chociaż zapodam ogólnego linka do galerii, zawsze trochę inne foty w rozdzielczości 1600px. http://picasaweb.google.com/piotrreddig/UH1DHuey135Dragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 30 Lipca 2007 Share Napisano 30 Lipca 2007 Takie zycie reggy... dzieki za dodatkowe fotki Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi