Skocz do zawartości

1/72 Maus Dragon czyli Kot z Myszką

MrDyzio

Rekomendowane odpowiedzi

bardzo ładny efekt artystyczny osiągnąłeś, naprawdę miło popatrzeć na kotka i myszkę. pomysł z kotkiem i myszką bardzo udany, dodaje to humoru całej scence. cała praca składa się jednak z dwóch niezależnych scenek (jedna sielska na czołgu i druga "bojowa" przed czołgiem). oczywiście przeczytałem twoje wyjaśnienia i przyjmuję je do wiadomości, ale każdy chyba oglądający twoją pracę będzie miał takie nieodparte wrażenie. moim zdaniem nic by się nie stało, jakby tych składających się do strzału wojaków po prostu usunąć z podwórka. pozdrawiam.

Dzięki Andrzeju za jakby nie było pozytywną opinię Cieszy mnie, że scenka z kotkiem przypadła Ci do gustu

Co do wojaków, to ich już tak zostawię, po prostu z zasady nie zmieniam już nic w skończonej pracy. Po prostu wolę się skupić na następnych modelach

Co do piechoty to bym się zastanowił nad wymianą ich na jakichś luźno spacerujacych. Reszta super, a kamo myszki naprawdę pracochłonne.

Co do figurek - jak powyżej. Podziękował za pochwałę

Gratulacje za fotke admina
Gratulacje za fotke admina

Jak wyżej

Dzięki koledzy To moja pierwsza fotka admina

no i pewnie nie ostatnia, czego szczerze życzymy :-)

Dzięki Andrzeju

Całkiem fajnie,ale dwie uwagi ,warto wypełnić dziurki w fakturze muru,rozwiercić rurę od rynny bo jest za gruba co niestety widać.

Rynna zrobiona jest z rurki miedzianej, faktycznie się lekko podgięła przy cięciu. Dziurki zostawione z rozmysłem. Uwagi i wskazówki mile widziane, ale najchętniej w trakcie warsztatu, a nie po jego skończeniu

Bardzo fajna scenka, poza niefortunnym doborem figurantów o czym już była mowa.

Śledziłem postęp powstawania kamuflażu na kociaku i jestem pod wrażeniem efektu końcowego.

Gratuluję fotki admina.

Co do wojaków to ja jestem z nich zadowolony. Zresztą się w tej kwestii już wypowiadałem wcześniej.

Cieszę się, że całość Ci się podoba.

Dziękuję i pozdrawiam