KAMIL90 Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam chciałbym się dowiedzieć czy te figurki będą pasować do walk we włoszech, chciałbym ich użyć do czołgu pantera http://allegro.pl/panzer-commanders-ii-ws-i2583228529.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Wstyd pirackie kopie kupować i się nimi chwalić. A wracając do pytania, najpierw trochę historii, później modelarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Po pierwsze nigdzie nie pisze ,że je już kupiłem. A co do mojego pytania to chcę wykonać pojazd zniszczony dokładnie w dniu 13 kwietnia 1945 we Włoszech a w tym trudnym okresie materjałowym taki strój mógłby występować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 No pewnie, że mógłby występować podobny kolorystycznie. Mówimy o skali 1/35 więc muszą być w miarę dobrze wykonane. Bierz je i próbuj tworzyć. Nie zawsze wszystko musi być robione własnoręcznie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 27 Sierpnia 2012 Share Napisano 27 Sierpnia 2012 Po pierwsze nigdzie nie pisze ,że je już kupiłem. A co do mojego pytania to chcę wykonać pojazd zniszczony dokładnie w dniu 13 kwietnia 1945 we Włoszech a w tym trudnym okresie materjałowym taki strój mógłby występować. Ten typ munduru był juz rozpowszechniony w 1944 r. więc na 45 się bez problemu nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi