viltianus Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Takie coś ostatnio wydłubałam. Zestaw Choroszego, skala 1/700. Relacja z budowy modelu jest TUTAJ Więcej zdjęć gotowego okrętu TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 No kurna pikne! gdybym nie był taki ślepy to bym chciał tak umieć .Puki co to 350 montuje,bo jeszcze cos widze ale za czas jakiś to pewnie w 1:200 zacznę,na rynku pojawia sie tego trochę. A tak juz całkiem serio.Zawsze wielki szacunek dla tych co dają radę z nerwami takie maleństwa tworzyć.Ostatnio w Gdyni w lipcu podziwiałem i rzucało mnie na kolana przy maleństwach!Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek@ Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Ładny,Boje się,że na żywo jest jeszcze ładniejszy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no.tips Napisano 3 Września 2012 Share Napisano 3 Września 2012 Fantastyczny. Taki malarski. Zrobiony z ogromną wrażliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viltianus Napisano 4 Września 2012 Autor Share Napisano 4 Września 2012 A bo ja przede wszystkim malarz jestem, nie modelarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 4 Września 2012 Share Napisano 4 Września 2012 Co tu dużo pisać, rewelacja, brawo Poziom wykonania jak zawsze u koleżanki viltianus wysoki:D. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi