Curse28 Napisano 1 Września 2012 Share Napisano 1 Września 2012 Witam. Oto mój pierwszy model więc proszę o wyrozumiałość. Samolot pomalowałem farbką Humbrola Matt Navy Blue 77. Kalkomanie w niektórych miejscach przykleiłem inną jak na instrukcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz309 Napisano 2 Września 2012 Share Napisano 2 Września 2012 Jak na pierwszy model to jest całkiem ok. Ja na początku też nie trzymałem się rysów historycznych i przyklejałem kalkomanie taką jaka mi się podobała . Błędy to trochę za gruba warstwa farby, nie pomalowana owiewka i krzywo poprzyklejane rakiety, no ale jesteś początkującym i to twój pierwszy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasicn Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Właśnie go składam. jak skończę to się podzielę osiągnięciami bo to mój drugi model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Jak na pierwszy model to wyszedł całkiem dobrze. Z błędów to tak końcówki łopat śmigła powinny być żółte, krzywo wklejone usterzenie poziome i zbiornik paliwa. Ale jak na początek i tak jest dobrze. _____________________________________________________________ Na warsztacie: Po-2 - ICM 1/72 TKS - Ftf 1/72 - ukończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 27 Sierpnia 2014 Share Napisano 27 Sierpnia 2014 Jak na pierwszy całkiem fajny Z błędów: niepomalowana owiewka, rakiety przyklejone bezpośrednio do skrzydeł (pylony pogubiłes? ;)) i jestem na 99% pewny że wnęki podwozia nie powinny być malowane aluminium, tylko być w kolorze blach lub interior green. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasicn Napisano 28 Sierpnia 2014 Share Napisano 28 Sierpnia 2014 Mój wyszedł widać nie tak imponująco ale się pochwalę.viewtopic.php?f=64&t=45146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 30 Sierpnia 2014 Share Napisano 30 Sierpnia 2014 Własnie do mnie dotarło - jakim cudem ten samolot jest jednocześnie samolotem Marines i marynarki? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi