miron 836 Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Jestem początkującym modelarzem plastiku,wcześniej siedziałem w modelach kartonowych i chciałbym zasięgnąć porady modelarzy z doświadczeniem,,,Na tapetę wziąłem model Academy Bismarck 1:350,,,Chciałbym się dowiedzieć numeracji farb do tego modelu,,,Posiadam farby Humbrol oraz Ravell....Z góry dziękuje za porady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Podaj numery farb z instrukcji, to pomożemy Ci przeliczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron 836 Napisano 5 Września 2012 Autor Share Napisano 5 Września 2012 Własnie ze w instrukcji nie ma numeracji tylko nazwy farb z czego połowy nie ma w paletach , stary model z 1987r. numer katalogowy 1415-Academy,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Na stronie modelhobby.pl mozesz podejrzec instrukcje od Tamiya i Revell. Tam sa nr farb ktore mozesz uzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miron 836 Napisano 7 Września 2012 Autor Share Napisano 7 Września 2012 Dzięki za info.znalazłem co nieco..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi