RH Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Zacząłem "przygodę" z nowym modelikiem Tym razem jest to Fiacik w skali mamuciej 1:32 ze stajni Silver W. Nie na widzę pisania ,tak że postępy na płatowcem opisuje w postaci foto relacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Piękny - na pudełku jest napisane, że to żywica - aż boję się pomyśleć, ile musiało to kosztować. Nie moja skala, ale popatrzę z chęcią. Powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Września 2012 Autor Share Napisano 10 Września 2012 Kolejne fotki z postępów w pracy .może nie są zbyt atrakcyjne ,ale zawsze to już kolejny krok w pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 10 Września 2012 Share Napisano 10 Września 2012 Ogólnie łądnie. Fajny fiacik się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 11 Września 2012 Autor Share Napisano 11 Września 2012 Poskładałem do kupy "kapcie " zaszpachlowałem ,Do czasu wyschnięcia szpachli ,położyłem lakier (tu to jest Model Master Akryl nr. 4721 czyli chromowy żółty.oraz dokończyłem przyklejac drobiazgi do silnika czyli wydech i tabliczkę znamionową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Silnik i jego osłona wygladają super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 17 Września 2012 Autor Share Napisano 17 Września 2012 (edytowane) No ,udało mi sie skończyć plamki ,wyszły jak wyszły dla mnie mogą być. Edytowane 17 Września 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Kamuflaż wygląda świetnie! Czekam na dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Września 2012 Autor Share Napisano 18 Września 2012 Po wykonaniu lustrzanej powierzchni przyszedł czas na kalki .po nich jeszcze tylko lekkie cieniowanie ,półmat werniks .i .....czas na zamontowanie górnego płata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 18 Września 2012 Share Napisano 18 Września 2012 Wszystko ok. Fajnie wyszły kalki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 Bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 20 Września 2012 Autor Share Napisano 20 Września 2012 Jeszcze tylko fotki z przedstawiona kolejnością przyklejania podpórek i górnego płata. I w tym dziale to by było na tyle . bo model prawie jest gotowy .Z stąd kolejne fotki będą zarezerwowane do działu "galeria" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 No i super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cazador Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Pięknie się prezentuje to malowanko Czekam na galerię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi