Curse28 Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Czy są jakieś równie tanie płyny do kalkomanii jak: 2146 Decal Setting Solutiuon 15ml 2145 Decal Solvent 15ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Czy są jakieś równie tanie płynyNie każdy zna cenniki, więc trudno powiedzieć co to znaczy "równie tanie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Czy są jakieś równie tanie płyny Są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curse28 Napisano 9 Września 2012 Autor Share Napisano 9 Września 2012 ale podajcie linki plis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Z reguły tańsze znaczy gorsze, uwierz, te 15ml Ci naprawdę dłuugo starczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 http://www.martola.com.pl/pl144/produkty35674/plyn_na_kalki_ http://www.martola.com.pl/pl144/produkty35673/plyn_pod_kalki_ Nie używałem, więc czy są ok,nie napiszę. Osobiście używam Gunze i Agamy, nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 9 Września 2012 Share Napisano 9 Września 2012 Najlepiej to kupić ten na kalki. Chociaż ten pod nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curse28 Napisano 9 Września 2012 Autor Share Napisano 9 Września 2012 Dzięki za odpowiedzi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr A Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Czy ten płyn dobry jest pod kalki? http://www.mojehobby.pl/products/Mark-Fit.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelożerca Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Witam. Ostatnimi czasy u mnie był w użyciu Mr. Mark Set. Bardzo porządny płyn, przynajmniej mój He 111 i bombki nie narzekały Polecam ====== Na warsztacie: He 111 - H 6 1:72 Revell (na ukończeniu!) Fw 190 D9 1:48 Eduard (Dorotka powolutku naprzód... ) Avro Lancaster Mk.I/III 1:72 Revell (w oczekiwaniu na lakiernika i stencile ) F4F Phantom II 1: 72 Italeri (-||- ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curse28 Napisano 11 Września 2012 Autor Share Napisano 11 Września 2012 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Nie żebym się nie chciał pomóc ale może by kolega poszukał na forum jakie są dobre płynu na kalki bo ile można na te same pytania odpowiadać. Było na forum w dziale tajniki modelarstwa ostatnio na mojehobby zrobili test porównujący płyny do kalek. Wystarczy tylko trochę chęci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 11 Września 2012 Share Napisano 11 Września 2012 Witam Kup po prostu płyny Wamoda. Są BARDZO DOBRE. Używałem chyba wszystkich płynów dostępnych na rynku i te oceniam bardzo wysoko. Tylko pamiętaj, że dali ciała z opisem. Ten, który opisany jest jako 'pod' jest w rzeczywistości 'na' kalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curse28 Napisano 12 Września 2012 Autor Share Napisano 12 Września 2012 Dobrze dzękuję ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelożerca Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Witam Mr Mark Set i i Soft w niczym im nie ustępują, nawiasem mówiąc Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Ustępują ceną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugelblitz Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Czy ten płyn dobry jest pod kalki? Wedle Tamiyi pod kalki i na kalki czyli 2 w jednym. Gdzieś czytałem że jest mocniejszy od SOL'a Microscale więc może uszkodzić deklikaną kalkomanię, ale sam tego szuwaksu nie używałem. http://www.tamiya.com/english/products/87102mark_fit/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelożerca Napisano 18 Września 2012 Share Napisano 18 Września 2012 Hej Dla mnie z Wamodu najlepszy jest rozcieńczalnik do emalii i zmywacz akryli. Nic poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi