Piotr Kmiecik Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 no, trochę mi ostatnio magazyn napuchł. ale to akurat dobrze. jednym z pudełek, które przybyło, jest takie oto: kupione właściwie w dwóch celach: coś musi zawisnąć na haku Bergepanther (i będzie to być może mechanik ), a poza tym - w kolejce czeka Demag D7, czyli jak wiadomo - taka 250, tylko bez skorupki w środku więcej nawet, niż na zewnątrz sugerują. poza dwoma silnikami i wentylatorami do nich - dwa stoły warsztatowe, siedzonka (wędkarskie takie), cztery figurki mechaników (tu mały problem - trzech jest w jesienno - zimowych dwustronnych mundurkach i w rękawiczkach - jeden natomiast w podwiniętej koszuli (znaczy mu ciepło)). do tego wszystkiego przypadkiem w zestawie znalazł się "cold weather starter" czyli urządzenie rozruchowe. niestety nie jest ujęte w instrukcji, która sugeruje jedynie, że części te są niepotrzebne. do tego wszystkiego skrzyneczki na narzędzia, same narzędzia, olejarki, jakieś puszki (po poznańsku - kanki) i takie tam... (niestety przy większych zbliżeniach aparat odmawia posłuszeństwa i dziwne rzeczy czasem robi. o zrobieniu bardziej zdetalizowanych fotek można zapomnieć. silniczki można zrobić w dwóch wersjach (niestety producent zapomniał o jakimś dokładniejszym opisie). w każdym razie pod blok silnika można wkleić albo coś, co wg mnie może być miską olejową, albo jakąś taką płaską podkładkę z rączką. jeśli przypadkiem ktoś z Was jest w stanie to nazwać i dokładniej opisać - byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 wg. mnie to jeden z mechanikow nie pasuje do reszty bo trzech ubranych jest w kurtki a ten czwarty w letnie ciuchy ale to tylko wg. mnie....(moze sie myle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 wg. mnie to jeden z mechanikow nie pasuje do reszty bo trzech ubranych jest w kurtki a ten czwarty w letnie ciuchy ale to tylko wg. mnie....(moze sie myle) A według mnie mechanik jest odpowiednio ubrany. Postaw się w jego sytuacji, a przekonasz się że kurtka krępowałaby ruchy. Poza tym mechanika " letnika" można dać w oprawie letniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi