dzidas71 Napisano 14 Września 2012 Share Napisano 14 Września 2012 Witam , mam okazję kupić Hetzera Eduarda 1:35 w wersji póznej . Nie powiem kusi mnie ten model , ale zamierzam wykonać wczesną wersję . Może podpowiecie jak duży to zakres przeróbek ? A może darować sobie tego Eduarda , choć kusi wnętrzem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firefly Vc Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Ja myślę że jak chcesz zrobić wczesnego Hetzer-a to lepszy będzie ten z Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 Najważniejsze przeróbki to: - górna płyta kadłuba (rozmiar i położenie włazów), - inny kształt "saukopf", - inny typ kół jezdnych (liczba śrub) i czasami napinających (liczba otworów ulgowych), - inny typ tylnej płyty kadłuba, - inny rodzaj skrzynki narzędziowej, - różnica w osłonie wizjera kierowcy. Wniosek- nie przerabiaj- poszukaj właściwego modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 17 Września 2012 Autor Share Napisano 17 Września 2012 Tak myślałem , tylko który to będzie ? Tylko Dragon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi