Marcin Witkowski Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Adrian, super (może odrobinę za mocno) odwzorowałeś ślady jakie powstają przy intensywnej eksploatacji silników TF-30. Właśnie tak to na gondolach wyglądało. Możesz się pokusić też o odrobinę transparentnego czerwonego przy zawiasach pierwszego luku agregatów silnika, od zewnętrznej strony. Tam czasami pokazywał się płyn hydrauliczny. Rzadko, ale widziałem coś takiego. Czekam na suche pastele. Spróbuj może górę nieco rozjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Nie mogę się doczekać zdjęcia maskowania kabiny i wykończenia dysz, wtedy już na pewno będę szukał szczęki na podłodze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 20 Lutego 2013 Autor Share Napisano 20 Lutego 2013 Robota zbliża się do końca, dlatego jest to ostatni post w wątku warsztatowym. Zostało jeszcze kilka pierdołek do pomalowania na kadłubie i dysze (o których nie zapomniałem Przemku ). Zdjęcia do bani bo robione telefonem. Do zobaczenia w galerii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 20 Lutego 2013 Share Napisano 20 Lutego 2013 Fajnie wyszedł. Jak Ci się widzi ta podstawka z przeźroczystych prętów? Moim zdaniem lepsza niż ta pod Skyhawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 23 Lutego 2013 Autor Share Napisano 23 Lutego 2013 Jak Ci się widzi ta podstawka z przeźroczystych prętów? Moim zdaniem lepsza niż ta pod Skyhawka. Jest o wiele lepsza, dlatego A-4 też dostał taką podstawkę. Miałem więcej nie pisać. Ale specjalnie dla Przemka, dysze w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Świetny model, widziałem na żywo, A-4 również pięknie się prezentował. Zdradzisz co teraz trafi na warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi