BEDU Napisano 30 Września 2012 Napisano 30 Września 2012 Siemka Przedstawiam wam modelik zrobiony w niecały tydzień więc może być parę drobnych niedoróbek , ale niestety miałem tylko tyle czasu ponieważ modelik jest prezentem urodzinowym dla mojej dziewczyny. Modelik kupiłem po części złożony , ale niestety nie pomalowany więc trzeba było całe podwozie i silnik ratować w stanie sklejonym bo był sklejony prawdopodobnie klejem Revell i ciężko było go rozkleić :/ Zmiany: - nowy czarny lakier pół mat - nowe fioletowe robione na oko pasy - tylne lampy inne niż oryginalne - pokrywy zaworów pod kolor pasów czyli też fiolet - parę naklejek Hello Kitty - nowe 20" fioletowe felgi - drobne dodatki fioletu w podwoziu - gazetka GT na przednim siedzeniu pasażera to chyba tyle Teraz zdjęcia A to szczęśliwa właścicielka i wykonawca I kilka zdjęć z prac: Cytuj
Mark666 Napisano 30 Września 2012 Napisano 30 Września 2012 No,no ale z Ciebie BEDU strateg--- najpierw Mustang a potem dziewczyna. Powiem tak: Piękna dziewczyna i ładny Mustang Cytuj
adamuss Napisano 30 Września 2012 Napisano 30 Września 2012 Wnętrze i podwozie wyglądają ciekawie. Felgi i inne fioletowe dodatki - no cóż, kwestia gustu. Nie nam i nie Tobie mają się podobać, tylko aktualnej właścicielce. Model ma niestety trochę niedociągnięć - prawy klosz reflektora, sposób wklejenia szyb, nierówne krawędzie malowań i odwrotnie założone opony (lewy przód i prawy tył). W każdym razie gratuluję i kolejnego ukończonego modelu i ładnej dziewczyny. Cytuj
Grubyjg Napisano 30 Września 2012 Napisano 30 Września 2012 No i model zacny a dziewczyna piękna. Ciekawy dobór kolorów choć nie w moim guście. Jak na 7 dni to rewelacja. Cytuj
maciol Napisano 30 Września 2012 Napisano 30 Września 2012 Dziewczyna piękna jak i model A skąd naklejki w tej skali? (hello kitty i ta buźka na felgach) Cytuj
Seb Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 coś okropnego... Model, czy dziewczyna ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi