Maciej Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 Modele tego pojazdu są bardzo popularne - wrzucam więc ten link do ciekawych fotek: http://tanxheaven.com/ljs/jeepljs/jeepljs.htm Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 7 Czerwca 2008 Share Napisano 7 Czerwca 2008 Spoko. Ja szukam wszelkich informacji na temat tego cacka a i części do niego w skali 1:1 moze ktoś się orentuje gdzie można coś znaleś? (wyłączając allegro) PS>Szkoda żę link nie działa z fotkami :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper0405 Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 U mnie w Krakowie "stacjonuje" taki odrestaurowany na full wypasie No ale nie wiem czy mieszkasz wystarczajšco blisko Krk żeby mógł go w realu zobaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claoodiush Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Gdzie w krk coś takiego stoi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 9 Czerwca 2008 Share Napisano 9 Czerwca 2008 Właśnie gdzie on stoi, bo tak propo ja mam takiego 1:1, szukam tylko do silnika (jest z gaza) kolanko od gaznika do filtra co idzie. Bardziej mi zależy na częściach ... Więcej o moim podpisie SZUKAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ar2r Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 A ja mam prośbę, czy ktoś może odświeżyć i podać link z fotkami 1/1 ? Bo podany przez maćka nie działa. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 15 Listopada 2008 Share Napisano 15 Listopada 2008 A ja mam prośbę, czy ktoś może odświeżyć i podać link z fotkami 1/1 ? Bo podany przez maćka nie działa. :( Strona jakiś czas temu została przez właściciela zlikwidowana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper0405 Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 bardzo często sie pojawia na Starowiślnej za Dietla jak jedzie sie w strone poczty głównej. Na odcinku gdzie samochody nie mają wstępu A precyzyjniej to na przeciwko Pałacu Pugetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 26 Lipca 2015 Share Napisano 26 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unimog Napisano 28 Lipca 2015 Share Napisano 28 Lipca 2015 częsci do "jepa" to chwila w google np: http://www.jeepwillys.pl/sprzedam-for-sale/czesci-rozne/ http://jeep-willys.weebly.com/ dopiero teraz zobaczyłem że to bardzo stary temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi