gdas Napisano 14 Października 2013 Share Napisano 14 Października 2013 Witam Plany się rysują , mozolnie ale zawsze do przodu , będzie także H-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelist constructor Napisano 14 Października 2013 Autor Share Napisano 14 Października 2013 H-8 tez fajny. tez posiadam komplet dokumentacji oraz holownika heros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelist constructor Napisano 22 Października 2013 Autor Share Napisano 22 Października 2013 A może ktos posiada zdjecia sterowki. Mam kilka ale moze ktos mam jakies inne.Moze zejsciowki ze sterowki na poklad nizej itp. Bede wdzieczny za pomoc. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Lutego 2016 Share Napisano 19 Lutego 2016 Nie wiem czy warsztat jest kontynuowany ale pojawiła się właśnie na rynku książka "Polskie Holowniki Morskie 1920-2015" Do nabycia tutaj : http://www.powr.pl/index.php?p=11,27,195 Może będzie w środku coś interesującego (fotki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelist constructor Napisano 19 Lutego 2016 Autor Share Napisano 19 Lutego 2016 Dłubie powoli. Watpie bo to holownik wojskowy H-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi