Skocz do zawartości

Nissan Cima Y32 1:24 Aoshima

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakoś po obejrzeniu fot trochę mina mi zrzedła, uwierzcie, że na zywo wygląda lepiej. :P

Nissan Cima Y32 1:24 Aoshima

- Lakier VW LC9Z

- Nowe felgi Altstadt (Aoshima, Messer Design)

- Japońskie rejestracje (Grześ, Top Studio)

- Naciągnięte opony (Aoshima, Handmade)

- Nowa końcówka wydechu (Handmade)

- Usunięte obrysówki

- Obniżenie

- Urealnione fotele

DSCF4575.jpg

DSCF4593-1.jpg

DSCF4599.jpg

DSCF4602.jpg

DSCF4607.jpg

DSCF4611.jpg

DSCF4612.jpg

DSCF4617.jpg

DSCF4620.jpg

DSCF4622.jpg

DSCF4625.jpg

DSCF4627.jpg

DSCF4628.jpg

DSCF4629.jpg

DSCF4630.jpg

DSCF4631.jpg

Napisano
Jakoś po obejrzeniu fot trochę mina mi zrzedła, uwierzcie, że na zywo wygląda lepiej. :P
- mam to samo z zieloną del Sol. Z tym, że u mnie poza trudną do uchwycenia kolorystyką modelu dochodzą marne zdolności fotograficzne i słaby aparat.

Model ciekawy i konsekwentnie pasujący stylem do innych Twoich poczynań. Nawet ten negatyw mnie tak bardzo nie razi jak w innych Twoich modelach - może to przez fajne felgi i układ opon.

Czy nieco uproszczone wnętrze jest wynikiem decyzji o poświęceniu na to mniej czasu bo i tak mało co widać? Według mnie można by dodać lekki wash na tapicerkę (szczególnie fotele).

Lusterka są z zestawu, czy chrom robiłeś we własnym zakresie?

Napisano

Kolejne bardzo fajne autko w stylu "bippu", ładne felgi i kolorystyka, wykonanie też niczego sobie. Jedynie troche dziwnie przednie lampy wygladają ale ogólnie piwko sie należy

Napisano
Czy nieco uproszczone wnętrze jest wynikiem decyzji o poświęceniu na to mniej czasu bo i tak mało co widać? Według mnie można by dodać lekki wash na tapicerkę (szczególnie fotele).

Próbowałem zrobić washa 2 razy farba dla plastyków, nic nie wychodziło więc zostało jak jest.

Lusterka są z zestawu, czy chrom robiłeś we własnym zakresie?

Z zestawu.