jakub476 Napisano 16 Października 2012 Share Napisano 16 Października 2012 Jakoś po obejrzeniu fot trochę mina mi zrzedła, uwierzcie, że na zywo wygląda lepiej. :P Nissan Cima Y32 1:24 Aoshima - Lakier VW LC9Z - Nowe felgi Altstadt (Aoshima, Messer Design) - Japońskie rejestracje (Grześ, Top Studio) - Naciągnięte opony (Aoshima, Handmade) - Nowa końcówka wydechu (Handmade) - Usunięte obrysówki - Obniżenie - Urealnione fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Jakoś po obejrzeniu fot trochę mina mi zrzedła, uwierzcie, że na zywo wygląda lepiej. :P - mam to samo z zieloną del Sol. Z tym, że u mnie poza trudną do uchwycenia kolorystyką modelu dochodzą marne zdolności fotograficzne i słaby aparat. Model ciekawy i konsekwentnie pasujący stylem do innych Twoich poczynań. Nawet ten negatyw mnie tak bardzo nie razi jak w innych Twoich modelach - może to przez fajne felgi i układ opon. Czy nieco uproszczone wnętrze jest wynikiem decyzji o poświęceniu na to mniej czasu bo i tak mało co widać? Według mnie można by dodać lekki wash na tapicerkę (szczególnie fotele). Lusterka są z zestawu, czy chrom robiłeś we własnym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 Kolejne bardzo fajne autko w stylu "bippu", ładne felgi i kolorystyka, wykonanie też niczego sobie. Jedynie troche dziwnie przednie lampy wygladają ale ogólnie piwko sie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 To model czy prospekt z salonu ? Za....... y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 17 Października 2012 Autor Share Napisano 17 Października 2012 Czy nieco uproszczone wnętrze jest wynikiem decyzji o poświęceniu na to mniej czasu bo i tak mało co widać? Według mnie można by dodać lekki wash na tapicerkę (szczególnie fotele). Próbowałem zrobić washa 2 razy farba dla plastyków, nic nie wychodziło więc zostało jak jest. Lusterka są z zestawu, czy chrom robiłeś we własnym zakresie? Z zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 18 Października 2012 Share Napisano 18 Października 2012 Są gusta i guściki, mnie nie przypadły do gustu fotele, ale z zewnątrz miażdży, wszystko ze sobą współgra i wygląda oszałamiająco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi