jakub476 Napisano 16 Października 2012 Napisano 16 Października 2012 Jakoś po obejrzeniu fot trochę mina mi zrzedła, uwierzcie, że na zywo wygląda lepiej. :P Nissan Cima Y32 1:24 Aoshima - Lakier VW LC9Z - Nowe felgi Altstadt (Aoshima, Messer Design) - Japońskie rejestracje (Grześ, Top Studio) - Naciągnięte opony (Aoshima, Handmade) - Nowa końcówka wydechu (Handmade) - Usunięte obrysówki - Obniżenie - Urealnione fotele Cytuj
adamuss Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 Jakoś po obejrzeniu fot trochę mina mi zrzedła, uwierzcie, że na zywo wygląda lepiej. :P - mam to samo z zieloną del Sol. Z tym, że u mnie poza trudną do uchwycenia kolorystyką modelu dochodzą marne zdolności fotograficzne i słaby aparat. Model ciekawy i konsekwentnie pasujący stylem do innych Twoich poczynań. Nawet ten negatyw mnie tak bardzo nie razi jak w innych Twoich modelach - może to przez fajne felgi i układ opon. Czy nieco uproszczone wnętrze jest wynikiem decyzji o poświęceniu na to mniej czasu bo i tak mało co widać? Według mnie można by dodać lekki wash na tapicerkę (szczególnie fotele). Lusterka są z zestawu, czy chrom robiłeś we własnym zakresie? Cytuj
Krzychu126 Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 Kolejne bardzo fajne autko w stylu "bippu", ładne felgi i kolorystyka, wykonanie też niczego sobie. Jedynie troche dziwnie przednie lampy wygladają ale ogólnie piwko sie należy Cytuj
Mark666 Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 To model czy prospekt z salonu ? Za....... y Cytuj
jakub476 Napisano 17 Października 2012 Autor Napisano 17 Października 2012 Czy nieco uproszczone wnętrze jest wynikiem decyzji o poświęceniu na to mniej czasu bo i tak mało co widać? Według mnie można by dodać lekki wash na tapicerkę (szczególnie fotele). Próbowałem zrobić washa 2 razy farba dla plastyków, nic nie wychodziło więc zostało jak jest. Lusterka są z zestawu, czy chrom robiłeś we własnym zakresie? Z zestawu. Cytuj
kashato Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 Są gusta i guściki, mnie nie przypadły do gustu fotele, ale z zewnątrz miażdży, wszystko ze sobą współgra i wygląda oszałamiająco! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi