LimaOscar Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Czołem Nie ma co się dłużej męczyć. Jest jaki jest i taki pozostanie. Jak w tytule - model Minicrafta, malowanie Lufthansy w pierwszym, najwcześniejszym wariancie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Bardzo fajny model, dla mnie bomba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mydlo Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Nigdy jakoś specjalnie nie podobały mi się retro liniowce, ten jednak do mnie bardzo przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 20 Października 2012 Autor Share Napisano 20 Października 2012 Ja osobiście uwielbiam stare linery. Ale takie 'prawdziwe' - Lodestar, DC-3, DC-4, DC-6, CV240, wczesne Connie (649/749) no i rzecz jasna B377 . Niezłe są też te nowocześniejsze - DC-7, Viscounty, Vanguardy, Electry, późne Connie (1049) oraz wczesne 'odkurzacze' - Comet czy Caravelle. Niemniej najbardziej lubię tłokowe Douglasy. Na końcu tej listy jest Boeing 707 - ostatni z 'klasycznych' pasażerów. Nie twierdzę, że późniejsze mi się nie podobają; wręcz przeciwnie - uwielbiam 737 i 727 oraz 747-100, ale co klasyka to klasyka ;) Natomiast kompletnie nie biorą mnie współczesne giganty w stylu 777, A330/340 nie wspominając o A380. Mam bo mam - nie wypada nie mieć, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Ciężko mi się obiektywnie wypowiedzieć bo 707 to samolot na widok którego (w realu), skóra mi cierpnie. Tu mi nie pasują jedynie wyloty silników (hash kity?) ale w tej skali to raczej mało istotne. Brawo za ukończenie modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LimaOscar Napisano 21 Października 2012 Autor Share Napisano 21 Października 2012 Tu mi nie pasują jedynie wyloty silników (hash kity?) ale w tej skali to raczej mało istotne. No jedyne co można było tutaj (i w tej skali) zrobić, to nawiercić wyloty dysz. Hast kity do Conwayów są w Minicrafcie tylko takie. W sumie to nie ma dramatu jak się z bliska popatrzy. Wprawdzie w zestawie 707 z malowaniem TWA też są tego typu 'wyloty', ale w wersji dla JT. Inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi