copycat Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Warsztat http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=88&t=33564 Galeria, krótka bo robiona na szybko przed wystawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 To żyje! Przepiękny weathering. Jedna, jedyna rzecz to (temat nieśmiertelny) bieżnik. Przejeżdżałem niedawno koło jakiegoś, całkiem nowego, TIR'a i miał strasznie zdarte opony. W takim starociu jak Twój merc takie nówki sztuki trochę nienaturalnie wyglądają. Ogólnie 6 jak cholera. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Października 2012 Autor Share Napisano 20 Października 2012 Te oponki bardzo źle się ściera. Chciałem je tak zetrzeć jak mówisz, ale tylko się rwały i kruszyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Piękny model, brudzenie nadaje mu życia. Szkoda że nie skusiłeś się na jakąś zabudowę i że tak mało aktualizacji w warsztacie . Można jedynie pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Jak zwykle mistrzowskie wykonanie w klasie emerytowanych ciężarówek. Mam nadzieję że coś " przydziobałeś" za tego mesia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Model fajny(tak jak lubię), ślady eksploatacji nadają mu życia(są z gustem) i dobrze, że poprawiłeś niektóre detale bo Revell strasznie je uprościł. Czekam na wynik z Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 23 Października 2012 Autor Share Napisano 23 Października 2012 Konkurencja w Lublinie była ogromna, Mesio był niestety gorszy od mojego Bedforda ;), który zgarną wyróżnienie. A więc jest nagroda, ale za inny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 23 Października 2012 Share Napisano 23 Października 2012 Konkurencja w Lublinie była ogromna, Mesio był niestety gorszy od mojego Bedforda ;), który zgarną wyróżnienie. A więc jest nagroda, ale za inny model. To moje gratulacje . A tymczasem na aukcji jest kolejny M 1628 s http://allegro.pl/mercedes-revell-i2728887982.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 23 Października 2012 Autor Share Napisano 23 Października 2012 Ale jaka cena 250zł i licytacja trwa, ja swojego kupiłem za 140zł, czy jakoś tak. Nie wart tej ceny zwłaszcza, że italeri wypuszcza mercedesa dostawczaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 mnie zachwyca satynowy antracyt opon musialem tę gumę jakos podrasowac. Ale modelu na wystawie nie udalo mi sie nawet zauwazyc. Ciagle trzeba byko uwazac aby Cię ktos nie szturchal, nie nadeptal albo zebys ty w kogos nie wlazl. Lubie spedzac na wystawie duzo czasu, kilka razy przystawac przy jakims modelu. Zwykle najpier obchodze wszystkie i ogladam calosc. Pozniej juz za drugim razem wiem jakie modele chce obejrzec dokladnie. Na koniec pozostaja te najlepsze i im poswiecam najwiecej czasu. Wracam do domu naladowany pozytywnie. Cos udalo sie podpatrzec, cos ktos podpowiedzial, spojrzalo sie w oczy tworcy - ach to ten magik.... Fajny model. Ja nie przepadam za takimi - zwykle ludzie to kleja i stawiaja - ma sie podobac. A wygladaja jak zabawki z jakiegos SMYKA. Ty zrobiles cos innego - zaprezentowales realistyczną, zmeczoną, p r a w d z i w ą ciezarowę. Dlatego przyciagnela moja uwage. Jednym slowem - niezla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Napisano 29 Października 2012 Share Napisano 29 Października 2012 Bardzo zmęczony Mesiu bardzo ładnie ślady eksploatacji Mi się bardzo podoba realizm w każdym calu.Dobra robota tylko się sieszyć takim okazem!!!!Pozdrawiam Jack! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruderigo Napisano 31 Października 2012 Share Napisano 31 Października 2012 Masz mistrzu talent do styranych wozów. Niesamowicie to auto wygląda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi