arturwoszczyna Napisano 20 Października 2012 Napisano 20 Października 2012 a więc sklejałem sobie mój czołg aż tu nagle przez przypadek klej nałożył się tam gdzie nie chciałem i teraz pytanie jak usunąć nadmiar kleju PS.klej firmy Wa Mod Cytuj
GrzesiekW Napisano 20 Października 2012 Napisano 20 Października 2012 Papier ścierny + szpachla - chyba jedyne wyjście,bo wamod topi plastik. Cytuj
letalin Napisano 20 Października 2012 Napisano 20 Października 2012 Papier ścierny + szpachla - chyba jedyne wyjście,bo wamod topi plastik. Tylko poczekaj, aż dobrze wyschnie, bo szlifowanie wcześniej skończy się większymi szkodami. Cytuj
arturwoszczyna Napisano 21 Października 2012 Autor Napisano 21 Października 2012 a jaka to szpachla ma być normalna czy jakaś modelarska? Cytuj
Apache Napisano 21 Października 2012 Napisano 21 Października 2012 Kolego proponuje poczytać poradniki na naszym forum w dziale tajniki modelarstwa. Na pewno bez problemu znajdziesz, na mojehobby powstało niedawno troche poradników. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi