arturwoszczyna Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 a więc sklejałem sobie mój czołg aż tu nagle przez przypadek klej nałożył się tam gdzie nie chciałem i teraz pytanie jak usunąć nadmiar kleju PS.klej firmy Wa Mod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Papier ścierny + szpachla - chyba jedyne wyjście,bo wamod topi plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Papier ścierny + szpachla - chyba jedyne wyjście,bo wamod topi plastik. Tylko poczekaj, aż dobrze wyschnie, bo szlifowanie wcześniej skończy się większymi szkodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturwoszczyna Napisano 21 Października 2012 Autor Share Napisano 21 Października 2012 a jaka to szpachla ma być normalna czy jakaś modelarska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 21 Października 2012 Share Napisano 21 Października 2012 Kolego proponuje poczytać poradniki na naszym forum w dziale tajniki modelarstwa. Na pewno bez problemu znajdziesz, na mojehobby powstało niedawno troche poradników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi