madeira Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Fajnie, ale.. Moim zdaniem Zvezda za wysoko zawiesiła '90-tkę. Trochę to dziwnie wygląda i psuje trochę efekt całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2013 Fajnie, ale..Moim zdaniem Zvezda za wysoko zawiesiła '90-tkę. Trochę to dziwnie wygląda i psuje trochę efekt całości. To się zgadza, ale po obejrzeniu na innych portalach, jakiej to wymaga rzeźni, darowałem sobie ten element w tej wersji, postaram się skorygować to w wersji T-90 (wczesnej), zastosowawszy wcześniej dużą ilość doustnych środków znieczulających . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 14 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2013 Kolor bardzo ładny, ale zrób coś z pancerną anteną , no i podwójne okablowanie sztory zrobiłeś. No tak, zapomniałem wyfrezować stare okablowanie; wybrałem jednak wariant bardziej lightowy i zdropowałem drucik. Mam teraz niezgodność z oryginałem, ale jakoś przeboleję.... Antenkę będę pocieniał i pewnie strzelę jeszcze biały kolorek od połowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Czy ja wiem, czy dużo roboty jest z dostosowaniem wahaczy do nowego położenia i podcięcie ograniczników ugięcia, tak, żeby wszystko pasowało...? Moim zdaniem to robota na godzinę może dwie. Teraz jednak jest już pozamiatane, ale jak coś jeszcze planujesz robić, to myślę, że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 W tym modelu jest nie tyle problem z zawieszeniem co z za wysoką wanną. Optycznie wystarczy skrócić fartuchy z wysokości o jakieś 2mm i poprawić umiejscowienie zawiasów. Jeśliby zrobić ten manewr z wachaczami to zaraz połowa kół jezdnych schowa się za fartuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Tylko mnie to nie chodzi o sylwetkę (choć faktycznie chyba fartuchy są za wysokie), tylko o kąt gąsienicy między kołem napinającym i jezdnymi. Jest za ostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi