Keisyzrk Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Jedna z figurek do testowania malowania akrylami jeszcze jedna mimo iż wcześniej zaczęta czeka na ukończenie..zdj są słabe postaram się zrobić lepsze choć mój aparat nie pozwala mi na żądne ustawienia oprócz bilansu bieli.Także zachęcam do komentowania mojej pierwszej przeprawy przez akryle na figurkach. Malowane Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicpon Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Zdjęcia są tak kiepskie że ciężko coś powiedzieć. Dla mnie zieleń skóry jakby nie ta, ale znawcą Gwiezdnych Wojen nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Zgadzam się z przedmówcą, słabe foty, figurka knight models 70 mm, jestem zaskoczony bo figury tej firmy są zazwyczaj fajnie odlane, Twoja przypomina mi nieudolną, żywiczną kopię, przy kapturze nie usunięta nadlewka . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 1 Listopada 2012 Autor Share Napisano 1 Listopada 2012 Zgadzam się z przedmówcą, słabe foty, figurka knight models 70 mm, jestem zaskoczony bo figury tej firmy są zazwyczaj fajnie odlane, Twoja przypomina mi nieudolną, żywiczną kopię, przy kapturze nie usunięta nadlewka . . . Zdjęcia postaram się zrobić lepsze, zielony jest taki za zielony, figurka jest kopią kupioną na alledrogo..nie stać mnie na drogie figurki na których miałbym się uczyć dlatego że to moja 2 figurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jic Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Siema . Kup farbe green goblin i go pomaluja ta farba bd fajniej wygladal ;) pOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortez 77 Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 malowałeś najpierw podkładem do żywicy, czy od razu farba na figurę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 2 Listopada 2012 Autor Share Napisano 2 Listopada 2012 malowałeś najpierw podkładem do żywicy, czy od razu farba na figurę ? Z podkładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Zdjęcia nie ostre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 10 Listopada 2012 Autor Share Napisano 10 Listopada 2012 Poprawione fotki..mam przynajmniej taką nadzieję ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 15 Maja 2013 Share Napisano 15 Maja 2013 Nie wiem co powiedzieć, jest ok, nie ma co wieszać psów. Skandaliczne są te wystające uszy z kaptura, co za tuman coś takiego zrobił!!??? Widziałem coś takiego w CW i chciałbym wiedzieć który to ... wymyślił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi