GeraltofPoland Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 Oto moje najnowsze "dzieło". Malowany Pactrą za pomocą pędzla. Dodatki to lufy KM-ów od RB oraz wykonany samodzielnie pakunek oraz dorobione z drucika uchwyty na tylnym włazie. Reflektory robione przy pomocy Clearfixa. Brudzenie pigmentami Vallejo. Za ewentualne mankamenty zdjęć z góry przepraszam. Dziękuję tym, którzy oglądali mój warsztat i służyli pomocą przy pracy. Z kolegą Willysem: I wspólne zdjęcie całej mojej kolekcji (roślinka się nie liczy ): Pozdrawiam i zachęcam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 1 Listopada 2012 Share Napisano 1 Listopada 2012 W pewnych miejscach odpryski są umiejscowione nie logicznie...miast na krawędziach to na pełnych przestrzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 No i do kolekcyjki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Listopada 2012 Share Napisano 2 Listopada 2012 Jak widac na zdjęciu większość modeli masz z mniejszej skali. 35 nie wybacza błedów. Model całkiem interesujący. Jest kilka rzeczy które nie bardzo mi się widzą, np. tobołek i jego mocowanie, lekkiego zróżnicowania kolorystycznego np. na znakach taktycznych. Dodatkowo na łopacie ten metalowy pasek w poprzek to uchwyt i powinien być w kolorze czołgu. Chętnie popatrzę na kolejny warsztat. Podziw za malowanie pędzlem - ja nie potrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 2 Listopada 2012 Autor Share Napisano 2 Listopada 2012 Dodatkowo na łopacie ten metalowy pasek w poprzek to uchwyt i powinien być w kolorze czołgu. Widziałem to na zdjęciach, sam nie wiem, czemu zrobiłem po swojemu, ale to można łatwo poprawić.35 nie wybacza błedów. na to wygląda, choć wydawało mi się, że to mniejsze skale przez swój rozmiar są mniej tolerancyjne.Podziw za malowanie pędzlem - ja nie potrafię Dzięki. Sam się zdziwiłem, jak dobrze mi to wyszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 Zastanawia mnie, dlaczego nikt nie chce komentować moich galerii. Może nie jestem jednym z mistrzów tego forum, ale moje modele chyba nie są aż tak badziewne, że aż szkoda słów, a już na pewno nie są tak idealne, że zatyka z wrażenia i nie ma się do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revicess Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 coś zdjęc mi nie chce wyświetlić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeraltofPoland Napisano 3 Listopada 2012 Autor Share Napisano 3 Listopada 2012 U mnie się wyświetlają, ale na moim koncie Imageshack są w jakiś sposób niedostępne. Jeśli więcej osób ma takie problemy, to spróbuję wrzucić je na inną stronę. EDIT: Wrzuciłem zdjęcia na Photobucket mam nadzieję, że jeśli coś było nie tak, to już jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 3 Listopada 2012 Share Napisano 3 Listopada 2012 Hej.Co do modelu-rzadko wykonywany przez modelarzy chociaz produkowany masowo w II Wojnie Swiatowej.Model wykonany na dobrym poziomie,bez fejerwerkow ale przy tego typu konstrukcji gory wanny laczonej z czesci ciezko zachowac idealne laczenia bez zniszczenia nitow. Malowanie jak na pedzel super,zainwestuj jesli mozesz w aero.Nie chodzi o malowanie bazy ale wszystkie nastepne powloki sa duzo ciensze a nieraz jest ich sporo. Odnosnie brudzenia,dobrze jest dopasowac rodzaj syfu na pojezdzie i na podstawce.Jesli model jest bez bazy odwazne brudzenie jest roznie odbierane. Generalnie podoba sie. A z brakiem opini-czasem czlowiek przejrzy forum i zasypia...Doba powinna miec 48 g.Pozdro. P.S.Photobucket-nic nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi