fenek Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Witam chciałbym przedstawić mój pierwszy na forum a4 wyprodukowany przeze mnie(drugi malowany areografem) model w skali 1/35 proszę o ocenę modelu sama podstawka jest tymczasowa ma być mała diorama z brytyjskimi saperami jak tylko mi się uda ich kopic i ponadto obładować model jakimiś bambetlami jeśli chodzi o drobne pyłki na modelu to kurz który się nagromadził został już usunięty pozdrawiam wszystkich http://images42.fotosik.pl/650/488bf1f9a4858e9amed.jpg[/img] To link do całego albumu wystarczy kiknąc zdjęcie Ps żeby uniknąc posądzenia o kradzież intelektualną zaznaczam ze zdjęcia są autorstwa mojej wspaniałej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Z jakiej firmy go masz ja go mam sklejonego ze Zwezdy.Ciekawie Ci wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 4 Listopada 2012 Share Napisano 4 Listopada 2012 Sorki wyprodukowany przez Ciebie przepraszam nie doczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 4 Listopada 2012 Autor Share Napisano 4 Listopada 2012 No wyprodukowany prze moją skromną osobę ale baza wyjściowa to Hobby Bross : http://www.exito.sklep.pl/pl/p/HOBBY-BOSS-82451-135-U.S.-M3A1-White-Scout-Car-Early-Production/7703 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 11 Listopada 2012 Autor Share Napisano 11 Listopada 2012 Wklejam ponownie zdjęcia z picassy dla wygodniejszego przeglądania created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 13 Listopada 2012 Autor Share Napisano 13 Listopada 2012 Koledzy czy te moje wypociny naprawde nie zasługują na komętaz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Nie no nie wiem czemu nikt nie komentuje.Mi sie osobiscie podoba,nie znam sie na merytoryce,wypust HB jest na pewno lepszy niz wiekowy Revell/Zwezda,chociaz chyba ktos wczesniej formy stworzyl. Podoba sie malowanie,zwlaszcza zroznicowanie kolorow i kurzenie.A i foty sa na poziomie;ostatnio jakos nie wszystkim na forum one wychodza... Rob dalej bo warto.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Nie no nie wiem czemu nikt nie komentuje.Mi sie osobiscie podoba,nie znam sie na merytoryce,wypust HB jest na pewno lepszy niz wiekowy Revell/Zwezda,chociaz chyba ktos wczesniej formy stworzyl.Podoba sie malowanie,zwlaszcza zroznicowanie kolorow i kurzenie.A i foty sa na poziomie;ostatnio jakos nie wszystkim na forum one wychodza... Rob dalej bo warto.Pozdro. Wielkie dzięki za pozytywną opinie . Jesli chodzi o sam model to skleja się go bardzo dobrze wszystko ladnie odlane i spasowane a zdjęcia to zasluga mojej cudownej żony ma do tego smykalkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Komentuje za...iaszczy,extra OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Komentuje za...iaszczy,extra OK Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Model dość skurzony, ale wygląda ładnie. Wnętrze trochę puste - można bylo jakiś klamotów nawrzucać, nie móią c już o jakiś figsach. Ale to nie wpływa na jakość modelu tylko walor artystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Model dość skurzony, ale wygląda ładnie. Wnętrze trochę puste - można bylo jakiś klamotów nawrzucać, nie móią c już o jakiś figsach. Ale to nie wpływa na jakość modelu tylko walor artystyczny. Zgadzam się z tobą figurki są w planach brytyjscy saperzy z mini artu jak tylko uda mi się ich kopic wtedy też dodam trochę klamotów na model jest mocno ubrudzony z dwóch względów po pierwsze chciałem trochę poćwiczyć po drugie takie jest założenie dioramy z tymi saperami dzięki za pozytywne opinie mam motywacji e do dalszej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Swojego z Italeri podobnie pobrudzę. Ogólnie - może się podobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Cieszę się ze trafiłem w gusta bo w brudzeniu nie mam jeszcze doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 14 Listopada 2012 Share Napisano 14 Listopada 2012 Zacny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 14 Listopada 2012 Autor Share Napisano 14 Listopada 2012 Zacny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi