ememes Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Fajny model! Ale z drobnych rzeczy - pomijając ich wielkość, to szachownice na lewej i prawej burcie są przyklejone odwrotnie, tzn. jedna jest odwrotnie w stosunku do drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Czepiliście się tego śmigłowca jak rzep psiego ogona. Że numer nie taki, że flaga za duża, odwrotnie itd. Tak mu pasowało i tak zrobił, jest chłopak tego świadom i tyle. Tylko pragnę zwrócić uwagę chociażby jak te kalki są położone! jak dla mnie najładniejsza dwójeczka na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 21 Listopada 2012 Autor Share Napisano 21 Listopada 2012 Dzięki Cinekf1 za dobre słowo ! Nawiązując do tego tematu, chciałbym powiedzieć, że model przechodzi teraz małą modyfikację. Prawie na ukończeniu jest nowa głowica wirnika zaadoptowana z INTECHU i nieznacznie tylko przerobiona. Już są zaślepki na wlotach powietrza i przymierzam się do modyfikacji numeru na belce ogonowej i napisu "Uwaga śmigło". Jeszcze myślę nad innymi niewielkimi zmianami, które troszeczkę odmienią oblicze modelu. Niestety, szachownica pozostanie ta sama, ponieważ jej modyfikacja mogłaby, z technicznego punktu widzenia, zepsuć cały efekt. Pozostaną także dwa małe reflektory (chyba to są reflektory ?) na nosie kadłuba, ale z nimi się za bardzo pospieszyłem i przykleiłem, bo w pierwotnym założeniu miała to być jakaś wersja wcześniejsza Mi-2, i tak już pozostało W najbliższym czasie będzie można zobaczyć nowe zdjęcia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Listopada 2012 Share Napisano 21 Listopada 2012 No Brachu, teraz to dopiero będzie Czajniczek Ciekaw jestem wyglądu po poprawkach, także kończ, cykaj fotki i pokazuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 21 Listopada 2012 Autor Share Napisano 21 Listopada 2012 Nooo, dzięki Grześ, myślę, że Ciebie i resztę nie zawiodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazello Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Moj ulubiony smiglwoiec, taki ksztaltny, piekny. A Ty go tak z...... le. Jak mogles???? Oczywiscie zartuje!!!! Dzieki - sliczny choc wiadomo, Hobby Boss nie bylby soba gdyby czegos nie popsul... Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AEROMODEL Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 Kiedyś zrobiłem podobny z Intechu, ten B. ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi