Lipstein Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 (edytowane) Diorama fragmentu niemieckich umocnień polowych, w systemie których umieściłem stanowisko niemieckiego granatnika 81mm z obsługą oraz niemiecki przewoźny schron bojowy dla karabinu maszynowego, tzw. Panzernest. Przebieg umocnień odtworzyłem na podstawie przedruków lub późniejszych opracowań różnych niemieckich dokumentów i instrukcji, dotyczących budowy umocnień, podobnie jak na innych moich dioramach. Figurki i granatnik z firmy Tamiya, Panzernest to zestaw RPM. Zdjęcia wykonał Łukasz Martyna Warsztat: viewtopic.php?f=90&t=25933 Edytowane 16 Listopada 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 Bardzo ciekawe wykonanie i oryginalny pomysł. Mógłbyś troszkę ten bunkier przykurzyć i może troszkę ziemią oblepić bo jakoś za idealnie wygląda w tym okopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 16 Listopada 2012 Autor Share Napisano 16 Listopada 2012 Dzięki za uwagę. Mam zamiar przerobić całe hmm przedpiersie tego rowu, w którym ustawiłem Panzernesta. Kiedy? Pewnie za parę lat, jak mi znowu zaskoczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Nie no szacun! Proszę obiecaj mi, jak będę wstawiał swój warsztat dioramy czy jakiejś podstawki pomagaj mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 17 Listopada 2012 Autor Share Napisano 17 Listopada 2012 Nie no szacun! Proszę obiecaj mi, jak będę wstawiał swój warsztat dioramy czy jakiejś podstawki pomagaj mi. - masz pewne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 17 Listopada 2012 Share Napisano 17 Listopada 2012 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Mało zdjęć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Listopada 2012 Autor Share Napisano 19 Listopada 2012 Postaram się coś dopstrykać, ale pora roku już mało słoneczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi