adam juszczak Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Scenka z udziałem Sdkfz.234/4 którego szybki warsztat jest w dziale pojazdy,temat przewodni zgodnie z tytułem. Zacząłem od budowy "studni".Przy użyciu klocków Lego i gipsu powstała taka konstrukcja Akryle i trochę pigmentów Podstawka z gipsu w którym wyryłem nawierzchnię Dodałem wodę z żyłki wędkarskiej Cytuj
Piotr_P Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 nie mój temat ale motyw z żyłką pierwsza klasa....jak prawdziwa woda...bomba....cieniowanie tez pierwsza liga . Cytuj
bazylms Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Twoje podstawki to kawał modelarstwa. Cytuj
LordDisneyland Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Fajnie- ale wylewka kojarzy mi się z Cthulhu i innemi tworami Lovecrafta ;) Eeeeeeeeeeeeetam, pewnie zazdrość przeze mnie przemawia. Cytuj
adam juszczak Napisano 17 Listopada 2012 Autor Napisano 17 Listopada 2012 Koniec,całość w galerii Cytuj
verde Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Mógłbyś zrobić jakiś poradnik co do takich odlewów ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi