bartek33365 Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Witam przedstawiam wam już mojego 4 Humvee. Model od Academy składalność znana. Dużo szpachli nie poszło jedynie na dziury po wytłoczeniach. Malowany jak zwykle farbami Vallejo. Jak wyszło ocenicie. Pozdrawiam Bartek I moja mała kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Całkiem fajny choć to nie mój klimat, z umiarem podniszczony aż się prosi o choć minimalne kurzenie choć to kwestia gustu. Kolekcji a jako całości też zacna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Bartek- chłopaki na Forum humvee już większość napisali. Generalnie odbiór całości niezły, ale jak poprawisz kurzenie, którego brak, to będzie trochę lepiej. Kubisz napisał o przesadzonym obiciu- niestety na pustyni raczej to niewykonalne. Kolejna sprawa to ławki w środku, zwłaszcza przy otwartym tyle. Spróbuj może kolejnym razem zrobić dach i plandekę własnoręcznie- model wiele zyskuje. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Lubisz kolego te samochodziki terenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Share Napisano 19 Listopada 2012 Znajdę czas to poprawie to co mogę. Lubisz kolego te samochodziki terenowe Oj lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi