bazylms Napisano 25 Listopada 2012 Autor Share Napisano 25 Listopada 2012 Dzięki za wszystkie uwagi i komentarze. Podstawkę trochę jeszcze przykurzę, taki balanas pomiędzy tymi co wolą kurz i tymi co preferują czystość. Co do Lee to jeszcze nie wiem, ale KW-2 będzie miał na pewno trochę błotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Może na bruku za czołgiem dodałbyś otarcia od gąsienic? W końcu swoje ważył a gąsienice stalowe bez gumowych nakładek. Da się zrobić, tylko prosiłbym o jakąs podpowiedź jak to wykonać - początkujący jestem Metodą jak suchym pędzlem szczotkować gąsienice nada to mu życia. Co do dioramy to naprawdę wygląda nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 A miał być szybki i prosty projekt bez przeróbek . Dobrze Krzysiek że włożyłeś tyle pracy i nie odpuściłeś bo efekt końcowy jest super Bardzo nastrojowa dioramka. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Nie ma sie co rozpisywac. Bardzo ladna praca.Mysle ze w przyszlym roku przytargasz cos ze swego arsenalu do Telford. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Listopada 2012 Autor Share Napisano 26 Listopada 2012 Mysle ze w przyszlym roku przytargasz cos ze swego arsenalu do Telford.Mam zamiar zapisać się do klubu w którym jest już Adam Kijak to może uda mi się wcisnąć Granta i tego Panzera a może jeszcze coś. No w każdym razie w Telford chcę się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 bardzo fajnie wyszło - ciekawa scenka jeśli można się do czegoś przyczepić to do wspomnianego już "kocyka" osobiście całość nieco bardziej bym zmatowił niektóre elementy szczególnie - ubrania i może drogę bo mimo iż brukowa to mogła by być bardziej zakurzona (czy też nieco zapiaszczona) ogólnie bardzo mi się widzi czekam na kolejne twoje prace pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan19858 Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 dla mnie bajka pewnie w życiu nie wymyślę takiej scenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 28 Listopada 2012 Share Napisano 28 Listopada 2012 Świetna praca Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Grudnia 2012 Share Napisano 6 Grudnia 2012 lepiej późno niż wcale. Super praca. Scenka bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2012 Dziękować, dziękować. Cieszę się że się podoba. Zawsze to trochę człowieka podbudowuje i motywuje do dalszej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi