Skocz do zawartości

Pz.kpfw IV Ausf.D - 1/35 Tamiya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki za wszystkie uwagi i komentarze. Podstawkę trochę jeszcze przykurzę, taki balanas pomiędzy tymi co wolą kurz i tymi co preferują czystość.

Co do Lee to jeszcze nie wiem, ale KW-2 będzie miał na pewno trochę błotka.

Napisano
Może na bruku za czołgiem dodałbyś otarcia od gąsienic? W końcu swoje ważył a gąsienice stalowe bez gumowych nakładek.

Da się zrobić, tylko prosiłbym o jakąs podpowiedź jak to wykonać - początkujący jestem

Metodą jak suchym pędzlem szczotkować gąsienice nada to mu życia.

Co do dioramy to naprawdę wygląda nieźle

Napisano

A miał być szybki i prosty projekt bez przeróbek . Dobrze Krzysiek że włożyłeś tyle pracy i nie odpuściłeś bo efekt końcowy jest super Bardzo nastrojowa dioramka. Gratulacje

Napisano
Mysle ze w przyszlym roku przytargasz cos ze swego arsenalu do Telford.
Mam zamiar zapisać się do klubu w którym jest już Adam Kijak to może uda mi się wcisnąć Granta i tego Panzera a może jeszcze coś. No w każdym razie w Telford chcę się pojawić.
Napisano

bardzo fajnie wyszło - ciekawa scenka

jeśli można się do czegoś przyczepić to do wspomnianego już "kocyka"

osobiście całość nieco bardziej bym zmatowił

niektóre elementy szczególnie - ubrania i może drogę bo mimo iż brukowa to mogła by być bardziej zakurzona (czy też nieco zapiaszczona)

ogólnie bardzo mi się widzi

czekam na kolejne twoje prace

pozdrawiam

Damian

• 2 weeks later...
Napisano

Dziękować, dziękować. Cieszę się że się podoba. Zawsze to trochę człowieka podbudowuje i motywuje do dalszej pracy.