Czesio Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 Witam Czy używał ktoś do czyszczenia lub moczył aerograf hs (dokładnie Ultra ) w cleanluxie ? Trochę mi się już usyfił, a po tym jak mi cleanlux zeżarł nikiel na miseczkach z gunze boję się go wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 WitamCzy używał ktoś do czyszczenia lub moczył aerograf hs (dokładnie Ultra ) w cleanluxie ? Trochę mi się już usyfił, a po tym jak mi cleanlux zeżarł nikiel na miseczkach z gunze boję się go wrzucać ja raz myłem/nie moczyłem bo i po co/ nie zauważyłem uszkodzenia chromu ale czytałem ze potrafi zniszczyć.Swoja myje zmywaczem do pedzli z lidla albo nitro i jest OK ,dobry tez jest aceton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 cleanlux jest dobry na przedmuchanie albo krótką interwencję, dłuższe moczenie może doprowadzic do uszkodzenia powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi