niemcy3 Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 (edytowane) Witam niedawno wziałem na warszat model niemieckiego czolgu pzkpw 3 od zvezdy. jest to model ze starej zvezdy wiec proszę o pomoc dot tego modelu. pzdr niemcy 3 Edytowane 24 Listopada 2012 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Nie ma sprawy, nic się nie stało przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 A mógłbym się dowiedzieć za ile go kupiłeś i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 Zerkać będę na pewno,jestem ciekawy jakosci modelu czynie będzie kłopotu dużego z pasowaniem częsci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 24 Listopada 2012 Autor Share Napisano 24 Listopada 2012 Kupiłem go u kolegi modelarza. Za30 zł. Ale wątpię żeby był dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 24 Listopada 2012 Share Napisano 24 Listopada 2012 popytaj Mariusza 72 , o ile się nie mylę bardzo fajnie go zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Share Napisano 25 Listopada 2012 AKTUALIZACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 czyli robisz jednak z pudła to raz a dwa nie ten dział -tutaj każdy prezentuje GOTOWE modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 25 Listopada 2012 Share Napisano 25 Listopada 2012 Nie lepiej najpierw wyszlifować wahacze zanim się je przyklei? Poza tym popraw przednią płytę wierzy bo jest chyba krzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Share Napisano 25 Listopada 2012 aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 Nie widzisz tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 To ja powiem tak, nikt tu się na ciebie nie uwziął, tylko każdy ma do ciebie pretensje że nie bierzesz podstawowych porad do serca tyko ciągle popełniasz te same błędy których łatwo da się uniknąć. Nie musi to być od razu mistrzostwo świata, tylko model posklejany a nie zaciapany i pomalowany a nie pociapany. Ja też robię czasem modele z młodymi ludźmi (chociaż ja tam stary nie jestem) i też widzę jak oni chcą szybko skończyć model, bo chce zobaczyć jak bedzie wyglądał skończony, tylko trzeba mu wytłumaczyć że jak zrobi na odwal to nieprzyjemnie się będzie na niego patrzyło i mamusia go nie pochwali jaki to piękny zrobił, tylko trzeba go przypilnować, nie wiem może ciebie nie ma kto przypilnować Jak ja zaczynałem tata zawsze mi powtarzał "dwa razy przymierz raz przyklej" i nie przesadzaj z klejem a będzie dobrze I jeszcze jedna sprawa, motywacje nie zawsze polega na pochwałach, czasem też trzeba zganić. I twoją dewizą życiową powinno się stać "Spiesz się powoli" Pozdrawiam i trzymam za słowo że dalej będzie tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemcy3 Napisano 26 Listopada 2012 Autor Share Napisano 26 Listopada 2012 Cos Ty z nim zrobił... Ni co z nim zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Listopada 2012 Share Napisano 26 Listopada 2012 "Ni co"? kolego, popatrz, jak mama albo siostra piłują paznokcie przed makijażem, z czego korzystają, jak to robią i kup to samo do szlifowania, bo te pozostałości po źle odciętych ramkach to jakaś masakra... wszyscy (niemal) komentujący chcą ci jakoś pomóc, ale nie uwzględniasz podpowiedzi w swoim działaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 Czekam na kolejne aktualizacje z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 Wyczyściłem wątek. Panowie z loży szyderców: Były tutaj dwa czy trzy posty z argumentami i konstruktwyną krytyką, reszta to pastwienie się nad młodym. Proszę się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamt1971 Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 Kolego koledzy mają rację,dająCi dobre rady-posłuchaj ich.Działaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 3 Grudnia 2012 Share Napisano 3 Grudnia 2012 Już jednej rady posłuchałeś, zwolniłeś , doceniamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi