Gonzo Napisano 4 Grudnia 2012 Napisano 4 Grudnia 2012 Model robiony prosto z pudła. W zestawie była metalowa lufa i kilka blaszek. Najbardziej upierdliwą robotą to było klejenie gąsek. Z dodatków to tylko metalowa antena od Aber'a. Niestety gdzieś zgubiłem jeden przedni hak i musiałem czymś zastąpić dziurę po haku. Czekam na waszą chłostę. Cytuj
bazylms Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Podoba mi się choć mam jedno ale. Ubrudziłeś mu boki i tył, a przód wanny czysciutki jak pupa niemowlaka. Cytuj
fenek Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Bardzo fajny ładnie rozjaśnienia i ślady rdzy a i brak haka fajnie zamaskowales Cytuj
Keisyzrk Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Podoba się ale jakby brakowało mu tego "czegoś". Cytuj
bazylms Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 ... ale jakby brakowało mu tego "czegoś".No to teraz dałeś do myślenia. Jest jakaś nagroda za odgadniecie co to to zagadkowe "coś"? Cytuj
Gość Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Ja chyba wiem czego mu brakuje WKM-u na wieży, a przynajmniej jego podstawy, poza tym fajnie wygląda . Ja jednak, zrobił bym ten model bez fartuchów przeciwkumulacyjny. Wyglądał by bardziej agresywnie. To jednak tylko moje spostrzeżenie, całość jednakże Cytuj
KAMIL90 Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Model może się podobać , ale brakuje mu tego czegoś jak pisali powyżej koledzy może mała podstawka by się przydała. Cytuj
Gonzo Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Napisano 5 Grudnia 2012 Dzięki za opinie. Dojdzie jeszcze WKM i lina Bo tego jednak brakuje. Może jeszcze jakaś flaga radziecka na antenę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi