Gonzo Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Model robiony prosto z pudła. W zestawie była metalowa lufa i kilka blaszek. Najbardziej upierdliwą robotą to było klejenie gąsek. Z dodatków to tylko metalowa antena od Aber'a. Niestety gdzieś zgubiłem jeden przedni hak i musiałem czymś zastąpić dziurę po haku. Czekam na waszą chłostę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 4 Grudnia 2012 Share Napisano 4 Grudnia 2012 Witam świetna praca,Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Podoba mi się choć mam jedno ale. Ubrudziłeś mu boki i tył, a przód wanny czysciutki jak pupa niemowlaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Bardzo fajny ładnie rozjaśnienia i ślady rdzy a i brak haka fajnie zamaskowales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Podoba się ale jakby brakowało mu tego "czegoś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 ... ale jakby brakowało mu tego "czegoś".No to teraz dałeś do myślenia. Jest jakaś nagroda za odgadniecie co to to zagadkowe "coś"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Ja chyba wiem czego mu brakuje WKM-u na wieży, a przynajmniej jego podstawy, poza tym fajnie wygląda . Ja jednak, zrobił bym ten model bez fartuchów przeciwkumulacyjny. Wyglądał by bardziej agresywnie. To jednak tylko moje spostrzeżenie, całość jednakże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Model może się podobać , ale brakuje mu tego czegoś jak pisali powyżej koledzy może mała podstawka by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gonzo Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2012 Dzięki za opinie. Dojdzie jeszcze WKM i lina Bo tego jednak brakuje. Może jeszcze jakaś flaga radziecka na antenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi