Seinnt47 Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Cześć.Szukam w sklepach współczesnych pojazdów wojska Polskiego w skali 1:35.Jednak nigdzie nie moge znaleźć -.- Najbardziej zależy mi na KTO Rosomak ale znalazłem tylko w 1:72 .Ktoś wie w jakim sklepie znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 W sklepie Adama Słodowego - "Zrób to sam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seinnt47 Napisano 8 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2012 Zadzieram kiece i lece robić. No serio,ja sklejałem dopiero 3 modele w życiu tak więc o zrobieniu samemu z niczego nie ma mowy. -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seine Napisano 8 Grudnia 2012 Share Napisano 8 Grudnia 2012 Jeśli chodzi Ci o Rosomaka, to innego wyjścia nie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Bigtank skracza robi to moze i odleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 9 Grudnia 2012 Share Napisano 9 Grudnia 2012 Raczej początkującemu odpada wersja z żywicy. Jest leopard hobby bossa i był kiedyś bmp1 z dragona. Jeszcze jest Dana tak z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bigtank Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Bigmodel dłubie take cuś... Bigtank ma całkiem inne zainteresowania jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Bigmodel dłubie take cuś... Bigtank ma całkiem inne zainteresowania jakby co Sory popietroliło mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 10 Grudnia 2012 Share Napisano 10 Grudnia 2012 Noooo, a robiący Rosomaka czyta nas? niech nie da się prosić i odpisze, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi